Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Појединачни Кућни Термостат

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Појединачни Кућни Термостат Термостат за паметни телефон представља минималистички, елегантан дизајн, у супротности са традиционалним дизајном термостата. Прозирна коцка у трену прелази из бијеле у боју. Све што морате да урадите је да на стражњој страни уређаја нанесете један од 5 изменљивих филмских боја у боји. Мека и лагана, боја доноси осјетљив додир оригиналности. Физичке интеракције своде се на минимум. Једноставан додир омогућава промену температуре док су све друге контроле израђене из корисниковог паметног телефона. Екрански екран изабран због свог неуспоредивог квалитета и минималне потрошње енергије.

Лампа

Schon

Лампа Извори светлости ове јединствене сијалице смештени су у центру целокупног облика, тако да она осветљава мекан и уједначен извор светлости. Светле површине се могу одвојити од главног тела, па једноставни облик каросерије са нижим деловима плус уштеда енергије због мале потрошње електричне енергије даје додатну карактеристику. Такође додирљиво тело за укључивање или искључивање светла је још једна модерна карактеристика овог јединственог светла. Експресија доводи до разлика у осветљености и осмишљено је осветљење лампе. Већина светла са лампица, тако да гледалац не би искористио предност светлости, ће заслепити. Лепо је живети.

Пигги Банк

DEEPE

Пигги Банк Објекат је пигги банк. Јединствен изглед у облику карактера комбинује скупи, престижни накит одликује се симпатичним и љубазним и сталним присуством чланова породице, а прикупљање средстава је врло функционална својства. Али најистакнутија карактеристика ДееПее - која се уз стандардне функције савршено испуњава - је та нова формулација, јединствени и комплементарни контекстуализовани „драгуљ“ све ексклузивне куће.

Држач Ножа

Only Right Here

Држач Ножа Од дванаестог века, прве борбе бикова документоване су као глума или јавни спектакл. Данас је буђење свијести код људи симптом свеукупне глобалне процјене, јер смо судионици божанске природе, ми смо цјелина. „Само овде“ симболизује ново доба, у коме ће доћи до истребљења агресивних активности, отеловљених у ономе што је некада било културно славље, и великом еволутивном кораку на хуманистичком нивоу.

Светиљка За Узгој

BB Little Garden

Светиљка За Узгој Овај пројекат предлаже да се подржи ова нова употреба која пружа потпуније сензорно искуство кувања. ББ Литтле Гарден је блистава светиљка која жели да поново посети место ароматичних биљака у кухињи. То је волумен са јасним линијама, као прави минималистички објект. Елегантни дизајн је посебно проучаван како би се прилагодио различитим унутрашњим окружењима и дао посебну ноту кухињи. ББ Мали врт је оквир за биљке, чиста линија их увећава и не омета читање.

Бочни Сто

una

Бочни Сто бешавна интеграција је суштина унапред таблице. три јаворова облика спајају се да би испунила каљену површину стакла. производ интензивног разматрања материјала и њихових могућности, чврст и истовремено прозрачан по изгледу и невероватно лаган, не појављује се као отеловљење равнотеже и грациозности.