Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ормар За Вечеру

Baan

Ормар За Вечеру "баан" је врста ормара који је посебно дизајниран за употребу вечере. Јединствен је изглед и снага која је наративно повезана са функцијом. Постоји неколико карактеристика система кабинета. Различите функције и карактеристике ормара раздвојене причом као што су уметак за јело и Кутија ткива представљени су камином и димњаком. Надаље, лустере су представљене лустером, а сталак за јело симболизира стубиште. Постоје четири главне компоненте куће помоћу којих се приповедачке идеје.

Лампа

Muse

Лампа Инспирисан 'Победеним будизмом' у својој изреци да у нашем универзуму нема апсолутних квалитета, дали смо парадоксални квалитет 'светлости' дајући му 'физичко присуство'. Дух медитације који подстиче био је моћан извор инспирације који смо користили за стварање овог производа; утјеловљујући квалитете 'времена', 'материје' и 'свјетлости' у јединствени производ.

Керамика

inci

Керамика Огледало елеганције; Инци одражава љепоту бисера с црно-бијелим опцијама и прави је избор за оне који желе рефлектирати племенитост и елеганцију у просторе. Инци линије се производе у димензијама 30 к 80 цм и носе бијелу и црну класност у животне просторе. Произведено коришћењем технологије дигиталног штампања, тродимензионалног дизајна.

Тахографски Програмер

Optimo

Тахографски Програмер Оптимо је револуционарни производ са екраном осетљивим на додир за програмирање и калибрацију свих дигиталних тахографа намењених комерцијалним возилима. Фокусирајући се на брзину и једноставност употребе, Оптимо комбинује бежичну комуникацију, податке о апликацији производа и мноштво различитих сензорских веза у преносни уређај за употребу у кабини и радионици. Дизајниран за оптималну ергономију и флексибилно позиционирање, његов интерфејс вођен задацима и иновативни хардвер драстично побољшавају искуство корисника и узимају тахографске програме у будућност.

Систем Управљања Бродом

GE’s New Bridge Suite

Систем Управљања Бродом ГЕ модуларни систем управљања бродовима дизајниран је да прими и велика и лагана пловила, пружајући интуитивну контролу и јасне визуелне повратне информације. Нова технологија позиционирања, управљачки системи мотора и надзорни уређаји омогућавају прецизно управљање бродовима у скученим просторима, док умањују стрес за оператера јер су сложене ручне контроле замењене новом технологијом додирног екрана. Подесиви екран смањује рефлексије и оптимизује ергономију. Све конзоле имају интегрисане ручке за хватање за употребу у тешким морима.

Постоље За Капут

Lande

Постоље За Капут Капут је дизајниран као изразито декоративна и функционална скулптура канцеларије, спој уметности и функције. Сматрало се да је композиција естетски облик који ће улепшати канцеларијски простор и заштитити данас већину иконе корпоративне одеће, Блазер. Крајњи резултат је врло енергичан и софистициран комад. Замишљено је да производ и трговина на мало буду дизајнирани тако да буду лагани, јаки и масовно производни.