Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Музички Инструмент

DrumString

Музички Инструмент Комбиновање два инструмента заједно значи рађање новог звука, нове функције у кориштењу инструмената, новог начина свирања инструмента, новог изгледа. Такође вага за ноте за бубњеве је попут Д3, А3, Бб3, Ц4, Д4, Е4, Ф4, А4, а скале за ноте су дизајниране у систему ЕАДГБЕ. ДрумСтринг је лаган и има каиш који је причвршћен преко рамена и струка, па ће употреба и држање инструмента бити лака и пружа вам могућност коришћења две руке.

Бициклистичка Кацига

Voronoi

Бициклистичка Кацига Кацига је инспирисана 3Д Воронои структуром која је широко распрострањена у природи. Уз комбинацију параметарске технике и бионике, кацига за бицикл има побољшани спољни механички систем. Оно се разликује од традиционалне структуре заштите од љускица у свом небридованом бионском 3Д механичком систему. Када га погоди спољна сила, ова структура показује бољу стабилност. У равнотежи лакоће и сигурности, кацига има за циљ да људима пружи удобнију, модернију и сигурнију бициклистичку кацигу за личну заштиту.

Столић За Кафу

Planck

Столић За Кафу Стол је направљен од различитих комада иверице који су под притиском залепљени. Површине су натопљене песком и обрађене су мат и веома јаким лаком. Постоје два нивоа - с обзиром да је унутрашњост стола шупља - што је врло практично за постављање часописа или платна. Испод стола налазе се точкићи од метака. Дакле, размак између пода и стола је врло мали, али се у исто време лако помера. Начин на који се користи шперплоча (вертикално) чини је врло јаком.

Концепт Лежаљки

Dhyan

Концепт Лежаљки Дихан дневни боравак комбинује модеран дизајн са традиционалним источњачким идејама и принципима унутрашњег мира повезујући се с природом. Користећи Лингам као инспирацију и Бодхи-дрво и јапанске вртове као основу на модулима концепта, Дхиан (санскрит: медитира) претвара источне филозофије у различите конфигурације, омогућавајући кориснику да одабере свој пут до зен / опуштања. Начин воденог рибњака окружује корисника водопадом и баром, док баштенски режим окружује корисника зеленилом. Стандардни режим садржи складишне просторе испод платформе која делује као полица.

3Д Контрола Приступа Препознавању Лица

Ezalor

3Д Контрола Приступа Препознавању Лица Упознајте вишеструки систем контроле приступа сензорима и камерама, Езалор. Алгоритми и локално рачунање осмишљени су за приватност. Технологија против споопирања на финансијском нивоу спречава лажне маске за лице. Меко рефлективно осветљење доноси удобност. На трен, корисници могу лако да приступе месту које воле. Његова аутентификација без додира осигурава хигијену.

Колекција Намештаја

Phan

Колекција Намештаја Колекција Пхан инспирисана је Пхан контејнером који је тајландска култура контејнера. Дизајнер користи структуру Пхан контејнера да би направио структуру намештаја која је чини јаком. Дизајнирајте форму и детаље који је чине модерном и једноставном. Дизајнер је користио технологију ласерског резања и комбинацију машина за склапање металних лима са ЦНЦ дрветом за израду сложених и јединствених детаља који су другачији од осталих. Подлога је обрађена системом прашкастим слојем како би структура остала дугачка, јака али лагана.