Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Чајник И Чајник

EVA tea set

Чајник И Чајник Овај заводљиво елегантан чајник са одговарајућим шољама има беспрекорно улити и у њему је задовољство уживати. Необичан облик ове чајне чаше са изливом излива и расте из тела посебно је добар подлога. Шалице су свестране и тактилне да се на различите начине стрше у ваше руке, јер свака особа има свој приступ држању шољице. Доступан је у сјајној белој боји са посребреним прстеном или црном мат порцуланом са сјајним белим поклопцем и белим обручима. Филтрирани нехрђајући челик уграђен је унутра. ДИМЕНЗИЈЕ: чајник: 12,5 к 19,5 к 13,5 шољица: 9 к 12 к 7,5 цм.

Сат

Zeitgeist

Сат Сат одражава зеитгеист, који је повезан са паметним, технолошким и издржљивим материјалима. Високотехнолошко лице производа представљено је полусмерским угљеником и временским дисплејом (лагане рупе). Угљен замењује метални део, као реликт прошлости и наглашава функциони део сата. Одсуство централног дела показује да иновативна ЛЕД индикација замењује класични сатни механизам. Меко позадинско осветљење може се подесити у складу са омиљеном бојом њиховог власника, а сензор светлости ће пратити јачину осветљења.

Роботско Возило

Servvan

Роботско Возило То је пројекат услужног возила за економију засновану на ресурсима, који формира мрежу са другим возилима. Јединствени систем омогућава међусобну комуникацију, што повећава ефикасност превоза путника, као и повећање ефикасности због кретања у друмском возу (смањење ФКС фактора, удаљеност између возила). Ауто има беспилотну контролу. Возило је симетрично: јефтино за производњу. Има четири окретна мотоцикла и могућност обрнутог покрета: маневар великих димензија. Укрцавање у вис побољшава комуникацију путника.

Хранилица

Food Feeder Plus

Хранилица Фоод Феедер Плус не само да помаже деци да једу сами, већ такође значи и већу независност за родитеље. Бебе их могу држати за себе и сисати и жвакати након што здробите храну коју су направили родитељи. Фоод Феедер Плус одликује се већим, флексибилним силиконским кесама да задовоље растући апетит беба. То је неопходно храњење које омогућава малим деци да безбедно истражују и уживају у свежој чврстој храни. Намирнице не треба да се чисте. Једноставно ставите храну у силиконску врећицу, затворите браву и бебе могу уживати у самохрањењу свежом храном.

Вештачка Топографија

Artificial Topography

Вештачка Топографија Велики намештај попут пећине Овај награђивани пројекат освојио је Велику награду уметности у међународном конкурсу Контејнера. Моја идеја је да издубим волумен унутар контејнера како би се изградио аморфан простор попут пећине. Направљен је од само пластичног материјала. Око 1000 листова меког пластичног материјала дебљине 10 мм исечено је у облику контуре и ламинирано је попут слоја. Ово није само уметност, већ и велики намештај. Пошто су сви делови мекани попут софе, и особа која уђе у овај простор може се опустити проналазећи место погодно за облик свог тела.

Унутрашњи Простор

Chua chu kang house

Унутрашњи Простор Акупунктурна тачка ове куће била је спајање затвореног простора у потпуно нови визуални тишина. Радећи то враћа се одређени историјски и сирови шарм да би се заклонила празнина у кући. Нови смештај се завршава изненађењем ентеријера у унутрашњости; сува и мокра кухиња у оквиру кухиње и трпезарија у кухињи. Животни простор такође је прекинут импресивним уметничким нападом који је убрзо постао лично кућиште електричног ожичења. Да би употпунили свеукупни нагласак, потребне су кришке топле светлости да се мрље на свим зидовима у боји.