Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметничка Инсталација

Pretty Little Things

Уметничка Инсталација Претти Литтле Тхингс истражује свет медицинских истраживања и замршене слике које се виде под микроскопом, интерпретирајући их модерним апстрактним обрасцима кроз експлозије живописне флуоро палете боја. Дуга преко 250 метара, са преко 40 појединачних уметничких дела, то је инсталација великог обима која јавности представља лепоту истраживања.

Инсталација

The Reflection Room

Инсталација Инспирисан црвеном бојом, која симболизује срећу у кинеској култури, Рефлецтион Роом је просторно искуство које је у потпуности створено из црвених огледала да би створило бесконачни простор. Изнутра, типографија игра улогу повезивања публике са главним вредностима кинеске Нове године и подстиче људе да размишљају о години која је била и години која је пред нама.

Активација Догађаја

Home

Активација Догађаја Дом обухвата носталгију нечијег личног дома и комбинација је старог и новог. Старинске слике из 1960. године прекривају задњи зид, мали лични мементи су разбацани по читавом екрану. Заједно се те ствари испреплићу у маси низа који се формирају заједно као једна прича, док на чекању где гледалац стоји открива поруку.

Уметничка Инсталација

The Future Sees You

Уметничка Инсталација Будућност вам представља лепоту оптимизма који је пригрлио млада креативна одрасла особа - будући мислиоци, иноватори, дизајнери и уметници вашег света. Динамична визуелна прича, пројицирана кроз 30 прозора на 5 нивоа, очи пламте живописним спектром боја, а понекад изгледа да прате мноштво док с поуздањем гледају у ноћ. Кроз ове очи виде будућност, мислилац, иноватор, дизајнер и уметник: креативци сутра који ће променити свет.

Комерцијални Дизајн Ентеријера

KitKat

Комерцијални Дизајн Ентеријера На иновативан начин представите концепт и целокупни бренд кроз дизајн продавнице, посебно за канадско тржиште и клијентелу Иоркдале-а. Користећи искуство претходних скочних прозора и међународних локација за иновирање и преиспитивање целокупног искуства. Направите ултра-функционалну продавницу која би добро функционисала за веома висок, замршен простор.

Дизајн Ентеријера

Arthurs

Дизајн Ентеријера Савремени северноамерички роштиљ, коктел салон и тераса на крову смештена у Мидтовну у Торонту слави рафинирани класични мени и попустљива пића с потписом. Артхур'с Рестаурант има три различита простора за уживање (трпезарија, бар и кровни поплочани дио) који се истовремено осећају интимно и пространо. Плафон је јединствен по свом дизајну фасадних дрвених плоча са фурниром на дрвету, конструираним да побољшају осмеространи облик просторије и опонашају изглед резаног кристала који виси изнад.