Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стоно Светло

Moon

Стоно Светло Ово светло игра активну улогу да прати људе у радном простору од јутра до вечери. Дизајниран је с обзиром на радно окружење људи. Жица се може повезати са лаптоп рачунаром или банком за напајање. Облик месеца је био направљен од три четвртине круга као икона која се диже из слике терена од нехрђајућег оквира. Површински узорак месеца подсећа на водич за слетање у свемирском пројекту. Поставка изгледа као скулптура при дневном светлу и светлосни уређај који утеши напетост рада ноћу.

Светлост

Louvre

Светлост Лувре свјетло је интерактивна столна свјетиљка инспирисана грчким љетним сунчевим свјетлом која лако пролази из затворених капка кроз Лоуврес. Састоји се од 20 прстенова, 6 плуте и 14 плексигласа, који мењају ред на разигран начин тако да трансформишу дифузију, волумен и коначну естетику светлости у складу са жељама и потребама корисника. Светлост пролази кроз материјал и изазива дифузију, тако да се ни саме сенке не појављују на површинама око њега. Прстенови различитих висина пружају бескрајне комбинације, сигурно прилагођавање и потпуну контролу светлости.

Дизајн Одеће

Sidharth kumar

Дизајн Одеће НС ГАИА је савремена етикета за женску одећу која потиче из Нев Делхија и која је богата јединственим дизајном и техникама тканина. Марка је велики заговорник промишљене производње и свих ствари које се тичу вожње бицикла и рециклаже. Важност овог фактора огледа се у ступовима именовања, 'Н' и 'С' у НС ГАИА који се залажу за природу и одрживост. Приступ НС ГАИА је „мање је више“. Етикета игра активну улогу у успореном модном покрету осигуравајући да је утицај на животну средину минималан.

Архитектура Са Мешовитом Употребом

Shan Shui Plaza

Архитектура Са Мешовитом Употребом Смештен у историјском граду Сијану, између пословног центра и реке ТаоХуаТан, пројекат има за циљ не само да повеже прошлост и садашњост, већ и урбану и природу. Инспирисан пролећном кинеском причом о цвету брескве, пројекат нуди парадисијанско место за живот и рад пружајући блиску везу са природом. У кинеској култури, филозофија планинских вода (Схан Схуи) има суштинско значење односа између човека и природе, тако што искориштавајући водени пејзаж локације, пројекат нуди просторе који одражавају филозофију Шан Шуја у граду.

Корпоративни Идентитет

film festival

Корпоративни Идентитет "Цинема, ахои", био је слоган другог издања Европског филмског фестивала на Куби. То је део концепта дизајна усмереног на путовања као начин повезивања култура. Дизајн евоцира путовање брода за крстарење који путује од Европе до Хаване натоварен филмовима. Дизајн позивница и улазница за фестивал инспирисан је пасошима и укрцајима који данас путници широм света користе. Идеја о путовањима кроз филмове подстиче јавност на рецепцију и радозналост према културним разменама.

Лампа

Little Kong

Лампа Литтле Конг је серија амбијенталних сијалица која садржи оријенталну филозофију. Оријентална естетика посвећује велику пажњу односу виртуалног и стварног, пуног и празног. Сакривање ЛЕД-ова суптилно у метални стуб не само да осигурава празност и чистоћу сенки, већ и разликује Конг од осталих сијалица. Дизајнери су открили изведиву занат након више од 30 пута експеримената како би савршено представили светлост и разне текстуре, што омогућава невероватно искуство осветљења. База подржава бежично пуњење и има УСБ прикључак. Може се укључити или искључити само махањем рукама.