Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

Osker

Фотеља Оскер вас одмах позива да се одмарате и опустите се. Ова фотеља има веома изражен и закривљен дизајн који пружа карактеристичне карактеристике као што су савршено израђене дрвене столарије, кожни наслони за руке и јастуци. Много детаља и употреба висококвалитетних материјала: коже и пуног дрвета гарантују модеран и безвременски дизајн.

Кућа

Zen Mood

Кућа Зен Моод је концептуални пројекат фокусиран на три кључна покретача: минимализам, прилагодљивост и естетика. Појединачни сегменти су приложени стварајући различите облике и намене: куће, канцеларије или салони могу се генерисати користећи два формата. Сваки модул је дизајниран са 3,20 к 6,00м распоређеним у 19м² унутар 01 или 02 спрата. Превоз се углавном врши камионима, такође се може испоручити и монтирати у само једном дану. То је јединствен, савремени дизајн који ствара једноставне, живахне и креативне просторе омогућене чистом и индустријализованом конструктивном методом.

Систем Путног Навођења

Airport Bremen

Систем Путног Навођења Модеран дизајн високог контраста и јасне информације Хирарцхие разликује нови систем. Систем оријентације делује брзо и позитивно ће допринети квалитети услуге коју аеродром пружа. Најважније средство поред употребе новог фонта, карактеристичног стрелског елемента је увођење различитих боја високог контраста. Посебно је било ријеч о функционалним и психолошким аспектима, као што су добра прегледност, читљивост и снимање података без баријера. Користе се нове алуминијумске футроле са савременим, оптимизованим ЛЕД осветљењем. Додате су сигналне куле.

Умиваоник За Умиваонике

Eva

Умиваоник За Умиваонике Инспирација дизајнера настала је из минималног дизајна и за употребу га као тихе, али освежавајуће карактеристике у простору купатила. Настала је из истраживања архитектонских форми и једноставног геометријског волумена. Базен може бити потенцијално елемент који дефинира различите просторе око себе и истовремено је средишња тачка у простору. Врло је једноставан за употребу, чист и издржљив такође. Постоји неколико варијација укључујући самосталну, клупу за седење и зидну уградњу, као и једноструки или двоструки умиваоник. Варијације у боји (РАЛ боје) помоћи ће да се дизајн интегрише у простор.

Концепт Амбалаже

Faberlic Supplements

Концепт Амбалаже У савременом свету људи су стално изложени агресивним утицајима спољних негативних фактора. Лоша екологија, ужурбан ритам живота у мегаполисима или стресима доводе до повећаног оптерећења на телу. За нормализацију и побољшање функционалног стања организма користе се суплементи. Главна метафора овог пројекта постала је дијаграм побољшања благостања особе уз употребу додатака. Такође, главни графички елемент понавља облик слова Ф - прво слово у имену бренда.

Кућа

Dezanove

Кућа Инспирација архитекте настала је из рециклираног еукалиптусова дрвета „батеас“. Ово су платформе за производњу шкољки у ушћу и које представљају веома важну локалну индустрију у „Риа да Ароуса“, Шпанија. На тим платформама се користи дрво еукалиптуса, а у региону постоје продужеци овог дрвета. Старост дрва није скривена, а различита спољна и унутрашња лица дрвета користе се за стварање различитих сензација. Кућа покушава посудити традицију окружења и открити их кроз причу испричану у дизајну и детаљно.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.