Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пословни Салон

Rublev

Пословни Салон Дизајн салона инспирисан је руским конструктивизмом, кулом Татлин и руском културом. Куле у облику синдиката користе се као приказивачи очију у дневном боравку, ради стварања различитих простора у простору за дневни боравак као одређене врсте зонирања. Због заобљених купола салон је удобан простор са различитим зонама укупног капацитета 460 седишта. Простор је предвиђен за различите врсте седења, за ручавање; рад; удобност и опуштање. Округле куполе од свјетла смјештене у таласасто обликованом плафону имају динамично освјетљење које се мијења током дана.

Стамбена Кућа

SV Villa

Стамбена Кућа Претпоставка СВ Виле је да живи у граду који има привилегије сеоског окружења као и савременог дизајна. Локација, са неуспоредивим погледом на град Барселону, планину Монтјуиц и Средоземно море у позадини, ствара необичне услове осветљења. Кућа се фокусира на локалне материјале и традиционалне методе производње уз одржавање врло високог нивоа естетике. То је кућа која има осетљивост и поштовање према свом локалитету

Упаковани Коктели

Boho Ras

Упаковани Коктели Бохо Рас продаје упаковане коктеле направљене од најбољих локалних индијских алкохолних пића. Производ носи боемску вибрацију која биљежи неконвенционални умјетнички стил живота, а визуални производи производа су апстрактни приказ зујања који потрошач добије након испијања коктела. Савршено је успео да постигне средину где се Глобал и Лоцал састају, где се спајају и формирају Глоцал вибру за производ. Бохо Рас продаје чисту алкохолну пијаћу у боцама од 200мл и упаковане коктеле у боце од 200мл и 750 мл.

Робот За Негу Кућних Љубимаца

Puro

Робот За Негу Кућних Љубимаца Циљ дизајнера био је решавање проблема у одгајању паса у домаћинствима са 1 особом. Анксиозни поремећаји паса и физиолошки проблеми потичу из дужег одсуства неговатеља. Због својих малих животних просторија, неговатељи деле заједничко животно окружење са животињама пратиоцима, што изазива санитарне проблеме. Дизајниран од тачака боли, дизајнер је смислио робота за бригу који се 1. игра и комуницира са животињама пратећи бацајући посластице, 2. чисти прашину и мрвице након активности у затвореном простору и 3. узима мирисе и длаке када животиње-животиње узимају почивај.

Концепт Лежаљки

Dhyan

Концепт Лежаљки Дихан дневни боравак комбинује модеран дизајн са традиционалним источњачким идејама и принципима унутрашњег мира повезујући се с природом. Користећи Лингам као инспирацију и Бодхи-дрво и јапанске вртове као основу на модулима концепта, Дхиан (санскрит: медитира) претвара источне филозофије у различите конфигурације, омогућавајући кориснику да одабере свој пут до зен / опуштања. Начин воденог рибњака окружује корисника водопадом и баром, док баштенски режим окружује корисника зеленилом. Стандардни режим садржи складишне просторе испод платформе која делује као полица.

Стамбене Јединице

The Square

Стамбене Јединице Идеја дизајна била је проучити архитектонске односе између различитих облика који се компонују ради стварања попут покретних јединица. Пројекат се састоји од 6 јединица, од којих свака садржи 2 контејнера за фиксирање једна преко друге, формирајући масу облика Л, ове јединице у облику слова Л. фиксиране су у преклапајућим позицијама стварајући празнине и чврстоћу да дају осећај покрета и обезбеде довољно дневне светлости и добру вентилацију Животна средина. Главни циљ дизајнирања био је стварање мале куће за оне који ноћ проводе на улици без куће или склоништа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.