Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Женске Одеће

Macaroni Club

Колекција Женске Одеће Колекција, Мацарони Цлуб, инспирисана је макаронима из средине 18. века повезујући их са данашњим људима овисника о логотипу. Макарони је био израз за мушкарце који су превазишли уобичајене границе моде у Лондону. Они су били манија логотипа из 18. века. Ова колекција има за циљ да покаже снагу логотипа од прошлости до данас и ствара Мацарони Цлуб као бренд, сам по себи. Појединости о дизајну инспирисане су из ношњи Макарони из 1770. године, и тренутног модног тренда са екстремним волуменом и дужином.

Веб Локација

Tailor Made Fragrance

Веб Локација Таилор Маде Фрагранце је настао из искуства италијанске компаније специјализоване за развој и производњу примарне амбалаже за секторе мириса, неге коже, козметике у боји и кућних мириса. Улога Вебгриффе-а била је да подржи пословну стратегију купца дизајнирањем решења које је погодовало информисаности о робној марки и покретању нове пословне јединице која се фокусирала на омогућавање корисницима да креирају њихов јединствени и потпуно прилагођени парфем, што омогућава корак широког процеса индустријског раста и сегментација Б2Б понуде.

Контрола Квалитета Ваздуха

Midea Sensia AQC

Контрола Квалитета Ваздуха Мидеа Сенсиа АКЦ је интелигентни хибрид који интегрише кућну унутрашњост и са елеганцијом и са стилом. Доноси хуманизовану технологију и иновације кроз карактеристике, контролу чишћења температуре и квалитета ваздуха уз осветљење и вазу у декор собе. Добробит долази путем сензорских технологија које могу очитавати околину и одржавати локалну температуру и влажност стабилном, у складу са претходним подешавањем, које је направио МидеаАпп.

Аутономни Мобилни Робот

Pharmy

Аутономни Мобилни Робот Аутономни навигацијски робот за болничку логистику. То је систем услуга за производе који обавља сигурне ефикасне испоруке, смањујући шансе здравственог радника да буде изложен оболијевању, обуздавајући пандемијске болести између болничког особља и пацијената (ЦОВИД-19 или Х1Н1). Дизајн помаже у управљању испорукама у болницама са лаким приступом и сигурношћу, користећи једноставну интеракцију корисника путем пријатељске технологије. Роботске јединице имају могућност да се самостално крећу у затвореном окружењу и синхронизују проток са сличним јединицама, омогућавајући заједнички рад роботског тима.

Стамбена

Shkrub

Стамбена Шкрубова кућа појавила се из љубави и љубави - љубавни пар са троје деце. ДНК куће укључује структурирајуће естетске принципе који инспирацију пружају у украјинској историји и култури инспирисано јапанском мудрошћу. Елемент земље као материјала очитује се у структуралним аспектима куће, као што је оригинални крово од сламе и прелепим и густим зидовима од текстуре. Идеја о одавању почасти, као месту оснивања, може се осетити у целом дому, као деликатна нит водиља.

Паметни Дифузор Ароме

Theunique

Паметни Дифузор Ароме Агарвоод је редак и скуп. Његову арому може се добити само спаљивањем или екстракцијом, употребљава се у затвореном простору и нуди је мало корисника. Да бисте разбили ова ограничења, паметни дифузор ароме и природно ручно рађене таблете агарвоод креиране су након трогодишњих напора са преко 60 дизајна, 10 прототипова и 200 експеримената. То показује нови могући пословни модел и користећи контекст за индустрију агарвоод. Корисници могу једноставно уметнути дифузор у аутомобил, лако прилагодити време, густину и разноликост ароме и уживати у имерзивној ароматерапији где год да крену и кад год се возе.