Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Медицински Центар Лепоте

LaPuro

Медицински Центар Лепоте Дизајн је више него добра естетика. То је начин на који се простор користи. Медицински центар је интегрисан облик и функционише као једно. Разумевање захтева корисника и пружи им искуство свих суптилних додира у окружењу у којима се осећа олакшање и искрена брига. Дизајн и нови технолошки систем пружају кориснику решења и лако се управљају. С обзиром на здравље, добробит и медицину, центар је усвојио еколошки одрживе материјале и надгледао процес изградње. Сви елементи су интегрисани у дизајн где је заиста погодан за кориснике.

Дизајн Визуелног Идентитета

ODTU Sanat 20

Дизајн Визуелног Идентитета За 20. годину ОДТУ Санат, који се сваке године одржава Технички универзитет на Блиском Истоку, захтев је био да се изгради визуелни језик којим би се истакли последњих 20 година фестивала. Како је тражено, наглашена је 20. година фестивала приближавајући се њему као покривеном уметничком делу које ће се представити. Сјене истог обојеног слоја које чине бројеве 2 и 0 створиле су 3Д илузију. Ова илузија даје осећај олакшања, а бројеви изгледају као да су се растопили у позадини. Живи избор боја ствара суптилан контраст с мирноћом валовитих 20.

Дрво Вискија Малбека

La Orden del Libertador

Дрво Вискија Малбека Покушавајући да комбинује различите елементе који се односе на назив производа, дизајн појачава поруку коју предлаже. Преноси узбудљиву и интригантну слику. Илустрација пркосног кондора која приказује крила, означава осећај слободе, спојен са симетричном и сугестивном медаљом, додан позадинској илустрацији са замишљеним пејзажом који уноси поезију у дизајн, ствара идеалну комбинацију за преношење жељене поруке. Трезна палета боја даје ексклузивне карактеристике, а типографска употреба одговара традиционалном и историјском производу.

Дизајн Архитектуре Куће

Bienville

Дизајн Архитектуре Куће Логистика ове радничке породице захтевала је од њих да дуго бораве у затвореном простору, што је поред посла и школе постало нарушавајуће здравље. Почели су да размишљају, попут многих породица, да ли је потребно пресељење у предграђа, размена близине градских погодности за веће двориште како би се повећао приступ споља. Уместо да су се одселили далеко, одлучили су да саграде нову кућу која ће преиспитати ограничења живота куће у затвореном простору на малом градском земљишту. Принцип организације пројекта био је стварање што већег приступа на отвореном из комуналних подручја.

Таблете Са Инфузијом Канабиса

Secret Tarts

Таблете Са Инфузијом Канабиса Амбалажа Сецрет Тарпс израђена је у такозваном модернизованом ретро / винтаге стилу са осећајем старошколских нота, тако да ишчекивање додира мајстора-фармацеута задржи купца из првог погледа, а касније док је детаљно проматрање главних дизајнерских елемената кодирано у холистичка структура која преноси главну маркетиншку тачку: овај производ је развила фармацеутска занатско-професионална компанија и садржи унутрашњу тајну рецептура фармацеутских производа.

Мобилна Апликација

Akbank Mobile

Мобилна Апликација Нови дизајн апликације Акбанк Мобиле пружа нову перспективу у смислу друштвеног, паметног, будућности и корисног банкарског искуства. Уз персонализовани дизајн подручја на главној страници, корисници могу прегледати паметне увиде како би им олакшали финансијски живот. Такође, уз овај нови дизајнерски приступ, традиционалне банкарске трансакције говоре језиком корисника с визуелним сличицама, поједностављеним токовима акција и концептима.