Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мачји Кревет

Catzz

Мачји Кревет Приликом дизајнирања Цатзз кревета за мачке, инспирацију су црпили како мачке тако и власници, као и потреба за обједињавањем функције, једноставности и лепоте. Током посматрања мачака, њихове јединствене геометријске карактеристике инспирисале су чисту и препознатљиву форму. Неки карактеристични обрасци понашања (нпр. Кретање ушију) постали су уграђени у корисничко искуство мачке. Такође, имајући на уму власнике, циљ је био створити комад намештаја који би могли прилагодити и поносно изложити. Штавише, било је важно осигурати лако одржавање. Све то омогућавају елегантан, геометријски дизајн и модуларна структура.

Забавни Клуб

Central Yosemite

Забавни Клуб Вратите се једноставности живота, сунце се кроз прозор прекриже светлошћу и сенком. Да бисте боље одражавали природни укус у целокупном простору, у потпуности искористите дизајн трупаца, једноставан и модеран, хуманистички комфор, наглашавајући уметничку атмосферу простора. Оријентални шарм тон, са јединственим просторним расположењем. Ово је још један израз унутрашњости, природан је, чист, променљив.

Суво Паковање Чаја

SARISTI

Суво Паковање Чаја Дизајн је цилиндрична посуда живих боја. Иновативна и осветљујућа употреба боја и облика ствара хармоничан дизајн који одражава САРИСТИ-јеве биљне инфузије. Оно што разликује наш дизајн је наша способност да дамо модеран преокрет сувој амбалажи чаја. Животиње које се користе у паковању представљају осећања и стања која људи често доживљавају. На пример, птице фламинго представљају љубав, медвед Панда опуштање.

Паковање Маслиновог Уља

Ionia

Паковање Маслиновог Уља Како су стари Грци некада сликали и дизајнирали сваку амфору (посуду) за маслиново уље одвојено, одлучили су да то учине и данас! Оживели су и применили ову древну уметност и традицију, у савременој модерној производњи где свака од 2000 произведених боца има различите обрасце. Свака бочица је индивидуално дизајнирана. То је јединствени линеарни дизајн, инспирисан древним грчким узорцима са модерним додиром који слави винтаге наслеђе маслиновог уља. То није зачарани круг; то је права креативна линија у развоју. Свака производна линија креира 2000 различитих дизајна.

Брендирање

1869 Principe Real

Брендирање 1869 Принципе Реал је пансион који се налази у најмодернијем месту у Лисабону - Принципе Реал. Мадонна је управо купила кућу у овом кварту. Овај Б&Б налази се у старој палати из 1869. године, задржавајући стари шарм помешан са савременим ентеријером, дајући му луксузан изглед и осећај. Ово брендирање било је потребно да би се ове вредности уградиле у његов логотип и апликације бренда како би одражавале филозофију овог јединственог смештаја. Резултат је логотип који комбинира класичан фонт, подсећајући на старе бројеве врата, са модерном типографијом и детаљем стилизоване иконе кревета у Л Реалу.

Резиденција

Panorama Villa

Резиденција Алудирајући на структуру типичног села Мани, концепт је замишљен као низ појединачних фрагмената камена који се врте око атријума, улаза и животних простора. Груби томови резиденције отварају дијалог са њиховим природним окружењем, док ритам њихових отварања или осигурава приватност или позива на панорамски поглед на хоризонт, градећи директно искуство узастопних и разноликих наратива. Вила се налази у насељу Наварино Ресиденцес, колекцији луксузних вила у приватном власништву у срцу одмаралишта Наварино Дунес.