Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

Dunyue

Канцеларија Током процеса разговора, дизајнери пуштају дизајн не само просторну поделу унутрашњости, већ и везу града / простора / људи заједно, тако да се окружење и простор са малим кључевима не сукобљавају у граду, а дан је скривена фасада на улици, ноћ. Тада постаје стаклени лигхтбок у граду.

Дизајн Амбалаже

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизајн Амбалаже Инспирисана је млеком, главним састојком. Јединствени дизајн амбалаже типа паковања млека одражава карактеристике производа и дизајниран је тако да буде познат чак и потрошачима који су први пут у употреби. Поред тога, материјал направљен од полиетилена (ПЕ) и гуме (ЕВА) и меканих карактеристика пастелне боје користе се како би се нагласило да је благ производ за децу са слабом кожом. Округли облик се наноси на угао због сигурности маме и бебе.

Трпезарија

Elizabeth's Tree House

Трпезарија Демонстрација улоге архитектуре у процесу лечења, Елизабетх'с Трее Хоусе нови је павиљон за ручавање терапеутског кампа у Килдареу. Служећи деци која се опоравља од озбиљних болести, простор формира дрвену оазу усред храстове шуме. Динамичан, али функционалан систем за откривање дрва укључује експресиван кров, широко застакљивање и шарено облагање од ариша, стварајући унутрашњи простор за ручавање који ствара дијалог са околним језером и шумом. Дубока повезаност са природом на свим нивоима промовише удобност корисника, опуштање, исцељење и очаравање.

Мулти Комерцијални Простор

La Moitie

Мулти Комерцијални Простор Назив пројекта Ла Моитие потиче од француског превода половине, а дизајн на одговарајући начин то одражава баланс који је постигнут између супротстављених елемената: квадрата и круга, светла и мрака. С обзиром на ограничен простор, тим је желео да успостави везу и поделу између два одвојена малопродајна подручја применом две супротне боје. Иако је граница између ружичастог и црног простора јасна, али је исто тако замагљена у различитим перспективама. Спирално степениште, напола ружичасто и пола црно, смештено је у центру продавнице и пружа.

Рекламна Кампања

Feira do Alvarinho

Рекламна Кампања Феира до Алваринхо је годишња винска забава која се одржава у Монцауу у Португалу. Да би пренео догађај, створено је древно и измишљено краљевство. Са властитим именом и цивилизацијом, Краљевина Алваринхо, означена тако да је Монцао познат као колијевка вина Алваринхо, инспирисан је у стварној историји, местима, иконским људима и легенди Монкаа. Највећи изазов овог пројекта био је преношење стварне приче о територији у дизајн лика.

Штампани Текстил

The Withering Flower

Штампани Текстил Увећавајући цвет је прослава моћи слике цвећа. Цвијет је популарна тема написана као персонификација у кинеској литератури. За разлику од популарности цветајућег цвета, слике распадајућег цвета често су повезане са јинком и табуима. Збирка разматра оно што обликује перцепцију заједнице о ономе што је узвишено и погрешно. Дизајнирана у хаљинама од тила од 100 цм до 200 цм, штампању на свиленом платну на прозирним мрежастим тканинама, текстилна техника омогућава да отисци остану непрозирни и растезљиви на мрежици, стварајући изглед отисака лебдећих у ваздуху.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.