Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет Чаја

Vapor Breeze

Сет Чаја Лонац за чај је кутија која садржи универзум суштине који чека да буде пуштен. Гледајући у отвор можете пронаћи структуру динамичних канала који су међупросторни унутар паре. Структура се такође одражава на кожу споља. Читаво тело илуструје испарарану суштину коју људи могу да визуализују и уживају у сваком дану.

Име пројекта : Vapor Breeze, Име дизајнера : Naai-Jung Shih, Име клијента : Naai-Jung Shih.

Vapor Breeze Сет Чаја

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.