Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Звучнички Оркестар

Sestetto

Звучнички Оркестар Оркестарски састав звучника који свирају заједно као прави музичари. Сестетто је вишеканални аудио систем за репродукцију појединачних нумера са инструментима у одвојеним звучницима различитих технологија и материјала посвећених одређеном кућишту звука, међу чистим бетоном, резонирајућим дрвеним даскама и керамичким роговима. Мешање нумера и делова враћа се да буде физички на месту слушања, као на правом концерту. Сестетто је камерни оркестар снимљене музике. Сестетто директно производе сами дизајнери Стефано Иван Сцарасциа и Францесцо Схиам Зонца.

Кафић

Perception

Кафић Овај мали топли дрвени кафић налази се на углу раскрснице у тихом кварту. Централизована зона отворене припреме чини чисто и богато искуство наступа бариста посетиоцима свуда где је седиште или стол у кафићу. Стропни објект назван „Дрво за сенчење“ почиње са задње стране зоне за припрему и покрива зону купаца како би створио целокупну атмосферу овог кафића. Даје необичан просторни ефекат посетиоцима, а такође постаје медиј за људе који желе да се изгубе у мислима са укусима кафић.

Јавна Баштенска Столица На Отвореном

Para

Јавна Баштенска Столица На Отвореном Пара је сет јавних столица на отвореном дизајниран да пружи ограничену флексибилност у спољним условима. Сет столица који има јединствено симетричну форму и потпуно одступа од инхерентне визуелне равнотеже конвенционалног дизајна столица Инспирисан једноставним клацкалицама, овај сет столица на отвореном смео је, модеран и поздравља интеракцију. Обоје са тешким пондерисаним дном, Пара А подржава ротацију од 360 ° око своје базе, а Пара Б подржава двосмерно окретање.

Сто

Grid

Сто Мрежа је сто дизајниран из мрежног система инспирисаног традиционалном кинеском архитектуром, где се врста дрвене конструкције зване Доугонг (Доу Гонг) користи у разним деловима зграде. Коришћењем традиционалне међусобно повезане дрвене структуре, састављање стола је такође процес учења о структури и доживљавања историје. Носећа конструкција (Доу Гонг) направљена је од модуларних делова који се лако могу раставити за потребе складиштења.

Серија Намештаја

Sama

Серија Намештаја Сама је аутентична серија намештаја која пружа функционалност, емоционално искуство и јединственост кроз своје минималне, практичне форме и снажан визуелни ефекат. Културна инспирација извучена из поезије вртложних костима који се носе на церемонијама Сама реинтерпретирана је у свом дизајну кроз игру конусне геометрије и техника савијања метала. Скулптурално држање серије комбинује се са једноставношћу материјала, облика и производних техника, како би се понудио функционалан & амп; естетске користи. Резултат је модерна серија намештаја која пружа препознатљив додир животних простора.

Прстен

Dancing Pearls

Прстен Плешући бисери међу морским бучним таласима резултат су инспирације из океана и бисера и прстен 3Д модела. Овај прстен дизајниран је у комбинацији злата и шарених бисера са посебном структуром за примену кретања бисера између бучних таласа океана. Пречник цеви је изабран у доброј величини што чини дизајн довољно робусним да модел учини производљивијим.