Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Haleiwa

Столица Халеива ткне одржив ратан у бришуће се криве и баца изразиту силуету. Природни материјали одају почаст занатској традицији на Филипинима, прерађеном у данашње време. Упарена или кориштена као изјава, свестраност дизајна чини да се ова столица прилагоди различитим стиловима. Стварањем равнотеже између форме и функције, грациозности и снаге, архитектуре и дизајна, Халеива је удобна колико и лепа.

Ре-Брендирање Предузећа

Astra Make-up

Ре-Брендирање Предузећа Моћ марке не лежи само у његовој способности и визији, већ и у комуникацији. Каталог једноставан за употребу испуњен јаким фотографијама производа; веб локација која је оријентисана на потрошаче и која нуди он-лине услуге и преглед производа марке. Такође смо развили визуелни језик у представљању сензора марке уз модни стил фотографије и линију свеже комуникације на друштвеним медијима, успоставили дијалог између компаније и потрошача.

Дизајн Слова

Monk Font

Дизајн Слова Монк тражи равнотежу између отворености и читљивости хуманистичких санс серифи и регулиранијег карактера трга санс сериф. Иако је првобитно замишљен као латиница, одлучено је рано да му је потребан шири дијалог да би се уврстила и арапска верзија. И латино и арапско дизајнирали су нам исто образложење и идеју заједничке геометрије. Снага паралелног процеса дизајнирања омогућава да два језика имају уравнотежен склад и грациозност. И арапски и латински раде беспрекорно, имају заједничке бројаче, дебљину стабљике и закривљене облике.

Задаћа Лампица

Pluto

Задаћа Лампица Плутон задржава фокус чврсто на стилу. Његов компактни, аеродинамични цилиндар краси елегантна ручка над кутном постољем, што олакшава позиционирање са меком, али фокусираном светлошћу са прецизношћу. Његов облик инспирисан је телескопима, али уместо тога, он се фокусира на земљу, уместо на звезде. Направљен 3Д штампањем помоћу пластике на бази кукуруза, јединствен је, не само за индустријске 3Д штампаче, већ је и еколошки прихватљив.

Амбалажа

Winetime Seafood

Амбалажа Дизајн амбалаже за Винетиме Сеафоод серију треба да покаже свежину и поузданост производа, треба га повољно разликовати од конкуренције, бити складан и разумљив. Коришћене боје (плава, бела и наранџаста) стварају контраст, наглашавају важне елементе и одражавају позиционирање бренда. Јединствени јединствени концепт разликује серију од осталих произвођача. Стратегија визуелних информација омогућила је идентификацију разноликости производа у серији, а употреба илустрација уместо фотографија учинила је паковање занимљивијим.

Лампа

Mobius

Лампа Мобиус прстен даје инспирацију за дизајн Мобиус лампи. Једна трака лампе може имати две сенчне површине (тј. Двострану површину), предњу и обрнуту страну, које ће удовољити свеобухватној потражњи за осветљењем. Његов посебан и једноставан облик садржи мистериозну математичку лепоту. Стога ће се више ритмичке лепоте вратити у кућни живот.