Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Промоција Бренда

Project Yellow

Промоција Бренда Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.

Визуелни Ип Дизајн

Project Yellow

Визуелни Ип Дизајн Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.

Дизајн Ентеријера

Gray and Gold

Дизајн Ентеријера Сива боја се сматра досадном. Али данас је ова боја једна од трака за главу у таквим стиловима као што су поткровље, минимализам и хи-тецх. Сива је боја склоности приватности, мало мира и одмора. Он углавном позива оне који раде са људима или се баве когнитивним захтевима, као општу боју ентеријера. Зидови, плафон, намештај, завесе и подови су сиви. Нијансе и засићеност сиве различите су само. Злато су додали додатни детаљи и додаци. Наглашен је оквиром за слике.

Редизајн Идентитета Бренда

InterBrasil

Редизајн Идентитета Бренда Инспирација за преиспитивање и редизајн бренда биле су промене у модернизацији и интеграцији у културу компаније. Дизајн срца више није могао бити вањски у односу на бренд, надахњујући партнерство како изнутра, тако и са купцима. Интегрисана унија између предности, посвећености и квалитета услуге. Од облика до боја, нови дизајн је интегрисао срце у Б и здравље крст у Т. Две речи спојене у средини чинећи логотип изгледа као једна реч, један симбол, обједињујући Р и Б у срце.

Дизајн Бренда

EXP Brasil

Дизајн Бренда Дизајн марке ЕКСП Брасил потиче од принципа јединства и партнерства. Присвајајући мешавину технологије и дизајна у њиховим пројектима као иу канцеларијском животу. Елемент типографије представља заједницу и снагу ове компаније. Дизајн слова Кс је чврст и интегрисан, али веома лаган и технолошки. Марка представља студијски живот, са елементима у словима, како на позитивном тако и на негативном простору који уједињује људе и дизајн, индивидуални и колективни, једноставни са технолошким, лаганим и робусним, професионалним и личним.

Сет За Кафу

Riposo

Сет За Кафу Дизајн ове услуге су инспирисале две школе с почетка 20. века, немачки Баухаус и руска авангарда. Строга равна геометрија и добро осмишљена функционалност у потпуности одговарају духу манифестовања тих времена: „лепо је оно што је прикладно“. У исто време пратећи савремене трендове, дизајнер комбинује два контрастна материјала у овом пројекту. Класични бијели млијечни порцулан употпуњен је свијетлим поклопцима од плуте. Функционалност дизајна је подржана једноставним, практичним ручкама и укупном употребљивошћу форме.