Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Привезак

Taq Kasra

Привезак Так Касра, што значи лук касре, меморија је Сасанијског Краљевства које се сада налази у Ираку. Овај привезак инспирисан геометријом Так касре и величином бивших суверености који је био у њиховој структури и субјективизму, коришћен је у овом архитектонском методу за прављење овог етоса. Најважнији атрибут је то да је модеран дизајн учинио комад изразитим погледом, тако да бочни поглед изгледа као тунел и доноси субјективизам и облик фронталног погледа од којег је начињен лучни простор.

Столић За Кафу

Planck

Столић За Кафу Стол је направљен од различитих комада иверице који су под притиском залепљени. Површине су натопљене песком и обрађене су мат и веома јаким лаком. Постоје два нивоа - с обзиром да је унутрашњост стола шупља - што је врло практично за постављање часописа или платна. Испод стола налазе се точкићи од метака. Дакле, размак између пода и стола је врло мали, али се у исто време лако помера. Начин на који се користи шперплоча (вертикално) чини је врло јаком.

Пословни Салон

Rublev

Пословни Салон Дизајн салона инспирисан је руским конструктивизмом, кулом Татлин и руском културом. Куле у облику синдиката користе се као приказивачи очију у дневном боравку, ради стварања различитих простора у простору за дневни боравак као одређене врсте зонирања. Због заобљених купола салон је удобан простор са различитим зонама укупног капацитета 460 седишта. Простор је предвиђен за различите врсте седења, за ручавање; рад; удобност и опуштање. Округле куполе од свјетла смјештене у таласасто обликованом плафону имају динамично освјетљење које се мијења током дана.

Стамбена Кућа

SV Villa

Стамбена Кућа Претпоставка СВ Виле је да живи у граду који има привилегије сеоског окружења као и савременог дизајна. Локација, са неуспоредивим погледом на град Барселону, планину Монтјуиц и Средоземно море у позадини, ствара необичне услове осветљења. Кућа се фокусира на локалне материјале и традиционалне методе производње уз одржавање врло високог нивоа естетике. То је кућа која има осетљивост и поштовање према свом локалитету

Упаковани Коктели

Boho Ras

Упаковани Коктели Бохо Рас продаје упаковане коктеле направљене од најбољих локалних индијских алкохолних пића. Производ носи боемску вибрацију која биљежи неконвенционални умјетнички стил живота, а визуални производи производа су апстрактни приказ зујања који потрошач добије након испијања коктела. Савршено је успео да постигне средину где се Глобал и Лоцал састају, где се спајају и формирају Глоцал вибру за производ. Бохо Рас продаје чисту алкохолну пијаћу у боцама од 200мл и упаковане коктеле у боце од 200мл и 750 мл.

Робот За Негу Кућних Љубимаца

Puro

Робот За Негу Кућних Љубимаца Циљ дизајнера био је решавање проблема у одгајању паса у домаћинствима са 1 особом. Анксиозни поремећаји паса и физиолошки проблеми потичу из дужег одсуства неговатеља. Због својих малих животних просторија, неговатељи деле заједничко животно окружење са животињама пратиоцима, што изазива санитарне проблеме. Дизајниран од тачака боли, дизајнер је смислио робота за бригу који се 1. игра и комуницира са животињама пратећи бацајући посластице, 2. чисти прашину и мрвице након активности у затвореном простору и 3. узима мирисе и длаке када животиње-животиње узимају почивај.