Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Десктоп Интерактивни Дисплеј

Ubiquitous Stand

Десктоп Интерактивни Дисплеј Ово свеприсутно столно постоље дизајнирано је за интеракцију људи са дневним сновима. Рупе су распоређене и адитив је увећан цвећем, лизалицама или предметима који се из различитих оријентација уклапају у његов образац. Хромирана површина одражава и мења тонове приказаним субјектима и људи у интеракцији са њом.

Име пројекта : Ubiquitous Stand, Име дизајнера : Naai-Jung Shih, Име клијента : .

Ubiquitous Stand Десктоп Интерактивни Дисплеј

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.