Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уградња Оквира

Missing Julie

Уградња Оквира Овај дизајн представља инсталацију оквира и интерфејс између унутрашњости и споља, или светла и сенке. Даје израз док људи гледају из кадра да чекају да се неко врати. Различите врсте и величине стаклених кугли користе се као симбол жеља и суза како би наговестили емоцију која се може сакрити унутар. Челични оквир и кутије одређују границу емоције. Емоција коју човек даје може се разликовати од начина на који је перципира баш као што су слике у сферама окренуте наглавачке.

Име пројекта : Missing Julie, Име дизајнера : Naai-Jung Shih, Име клијента : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Уградња Оквира

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.