Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Подцаст

News app

Подцаст Невс је апликација за интервју за аудио информације. Инспирисана је иОС плочастим дизајном јабука са илустрацијама за илустрацију блокова информација. Визуелно позадина има електрично плаву боју као мисију да се блокови истакну. Има врло мало графичких елемената, циљ који апликацији чине једноставном за употребу без ометања корисника или губитка.

3Д Контрола Приступа Препознавању Лица

Ezalor

3Д Контрола Приступа Препознавању Лица Упознајте вишеструки систем контроле приступа сензорима и камерама, Езалор. Алгоритми и локално рачунање осмишљени су за приватност. Технологија против споопирања на финансијском нивоу спречава лажне маске за лице. Меко рефлективно осветљење доноси удобност. На трен, корисници могу лако да приступе месту које воле. Његова аутентификација без додира осигурава хигијену.

Кинески Ресторан

Ben Ran

Кинески Ресторан Бен Ран је уметнички складан кинески ресторан који се налази у луксузном хотелу, Вангохх Еминент, Малезија. Дизајнер примењује интровертиране и сажето технике оријенталног стила како би створио прави укус, културу и душу ресторана. То је симбол менталне јасноће, напустите успешан и постигнете природан и једноставан повратак првобитном уму. Унутрашњост је природна и незахтевна. Користећи древни концепт такође синхроност са именом ресторана Бен Ран, што значи оригинал и природа. Ресторан отприлике 4088 квадратних метара.

Амбалажа За Корејску Здраву Храну

Darin

Амбалажа За Корејску Здраву Храну Дарин је дизајниран тако да ослободи модерне људе од несклоности корејским традиционалним здравственим прехрамбеним производима у друштву од умора, који садрже једноставну, графичку јасноћу у испоруци пакета сензибилитетима савремених људи, за разлику од неодређених слика које су користиле традиционалне корејске продавнице здраве хране . Сви дизајни направљени су од мотива циркулације крви, визуализујући циљ пружања виталности и здравља уморним 20-има и 30-има.

Колекција Женске Одеће

Utopia

Колекција Женске Одеће Иина Хванг је у овој колекцији углавном инспирисана облицима који су симетрични и асиметрични са додиром ундергроунд музичке културе. Курирала је ову колекцију на основу свог кључног тренутка самоогрљаја, како би створила колекцију функционалних, а опет апстрактних одевних предмета и додатака који ће уобличити причу о њеном искуству. Сваки принт и тканина у пројекту су оригинални и углавном је користила ПУ кожу, сатен, Повер Масх и Спандек за базу тканина.

Колекција Намештаја

Phan

Колекција Намештаја Колекција Пхан инспирисана је Пхан контејнером који је тајландска култура контејнера. Дизајнер користи структуру Пхан контејнера да би направио структуру намештаја која је чини јаком. Дизајнирајте форму и детаље који је чине модерном и једноставном. Дизајнер је користио технологију ласерског резања и комбинацију машина за склапање металних лима са ЦНЦ дрветом за израду сложених и јединствених детаља који су другачији од осталих. Подлога је обрађена системом прашкастим слојем како би структура остала дугачка, јака али лагана.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.