Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Интерактивне Инсталације

Falling Water

Интерактивне Инсталације Падајућа вода је скуп интерактивних инсталација које омогућују корисницима да мењају стазу трчања око коцке или коцке. Комбинација коцке и куглице пружа контраст статичког објекта и динамичког протока воде. Поток се може повући да бисте видели куглице како трче или их само ставите на сто као сцену смрзнуте воде. Перлице се такође сматрају жељама које људи свакодневно постављају. Жеље би требале бити оковане и водити заувек као водопад.

Уградња Оквира

Missing Julie

Уградња Оквира Овај дизајн представља инсталацију оквира и интерфејс између унутрашњости и споља, или светла и сенке. Даје израз док људи гледају из кадра да чекају да се неко врати. Различите врсте и величине стаклених кугли користе се као симбол жеља и суза како би наговестили емоцију која се може сакрити унутар. Челични оквир и кутије одређују границу емоције. Емоција коју човек даје може се разликовати од начина на који је перципира баш као што су слике у сферама окренуте наглавачке.

Сет Чаја

Vapor Breeze

Сет Чаја Лонац за чај је кутија која садржи универзум суштине који чека да буде пуштен. Гледајући у отвор можете пронаћи структуру динамичних канала који су међупросторни унутар паре. Структура се такође одражава на кожу споља. Читаво тело илуструје испарарану суштину коју људи могу да визуализују и уживају у сваком дану.

Штанд За Цвеће

Eyes

Штанд За Цвеће Очи је штанд за цвеће за све прилике. Овално тело је златно прекривено неправилним отворима као људске очи које увек траже дивне ствари у Мајци Природи. Став се понаша као филозоф. Негује природне лепоте и показује цео свет за вас пре или након што га уверите.

Десктоп Интерактивни Дисплеј

Ubiquitous Stand

Десктоп Интерактивни Дисплеј Ово свеприсутно столно постоље дизајнирано је за интеракцију људи са дневним сновима. Рупе су распоређене и адитив је увећан цвећем, лизалицама или предметима који се из различитих оријентација уклапају у његов образац. Хромирана површина одражава и мења тонове приказаним субјектима и људи у интеракцији са њом.

Маска

Billy Julie

Маска Овај дизајн је инспирисан микроизражавањем. Дизајнер бира Билија и Јулие за двије врсте вишеструких личности. Замршени елементи настају параметријским подешавањем оријентација геометрије налик мердевинама, заснованој на запетљаној кривуљи са преградама. Као сучеље и преводилац, ова маска је створена да би људи испитали сопствену савест.