Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотоинсталација

Decor

Фотоинсталација У згради модела желим да размислим о стварности, коју сматрамо нашом и посматрамо је као сценографију замишљеног сценарија. Сценариј по природи повремени и брзо покварљиви. Шта се крије иза тога или шта ће се догодити када калупи за декор можда нису надолазећа апокалипса, већ стварање новог процеса. Још једна слика шта би се могло догодити када емисија заврши.

Име пројекта : Decor, Име дизајнера : Johanna Mårtensson, Име клијента : Johanna Mårtensson.

Decor Фотоинсталација

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.