Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционални Сто

Portable Lap Desk Installation No.1

Мултифункционални Сто Ова инсталација бр. 1 преносног рачунара дизајнирана је тако да корисницима омогући радни простор који је флексибилан, свестран, фокусиран и уредан. Стол се састоји од изузетно повољног уштеде простора на зиду и може се поставити равно уза зид. Стол израђен од бамбуса могуће је уклонити са зидног носача што кориснику омогућава да га користи као стол за лаптопе на различитим местима у кући. Стол се такође састоји од утора преко врха, који се може користити као сталак за телефон или таблет за побољшање корисничког искуства производа.

Чаше За Воду И Алкохолно Пиће

Primeval Expressions

Чаше За Воду И Алкохолно Пиће Кристалне чаше у облику јаја са косим резом. Једноставан кап стакласте течности, природна сочива, заробљен у живописним кристалним чашама које радосно скачу по својој заобљености, одржавајући своју стабилност замишљеним распоредом материјала. Њихово љуљање ствара опуштену и забавну атмосферу. Наочаре се придржавају дискретно на длану када се држе. У симбиози са меко дизајнираним, ручно израђеним подметачима од ораха или ксилита - древних дрвета. Надопуњује је носач ораха у облику елипсе за три или десет чаша и послужавник са храном за прсте. Посуде су окретне због свог глатког елиптичног облика.

Столица

Tulpi-seat

Столица Тулпи-десигн је холандски дизајнерски студио са осећајем за необичан, оригиналан и разигран дизајн за унутрашње и спољашње окружење, са главним нагласком на јавни дизајн. Марцо Мандерс постигао је међународно признање својим седиштем у Тулпију. Тулпи седиште које привлачи пажњу, додаће боју било којем окружењу. То је идеална комбинација дизајна, ергономије и трајности уз огроман фактор забаве! Тулпи седиште се аутоматски преклопи када устане путник, гарантујући чисто и суво седиште за следећег корисника! Са ротацијом од 360 степени, Тулпи седиште вам омогућава да одаберете сопствени поглед!

Градска Расвета

Herno

Градска Расвета Изазов овог пројекта је пројектовање урбане расвете у складу са техеранским окружењем и привлачним грађанима. Ту светлост је инспирисао Азади Товер: главни симбол Техерана. Овај производ је дизајниран да осветли околно окружење и људе са топлом светлошћу, као и да створи пријатељску атмосферу са различитим бојама.

Бежични Звучници

FiPo

Бежични Звучници ФиПо (скраћени облик „Фире Повер“) својим привлачним дизајном односи се на дубоко продирање звука у коштане ћелије као инспирацију за дизајн. Циљ је да се произведе звук велике снаге и квалитета у коштаној кости и ћелијама од ње. Ово омогућава кориснику да путем Блуетоотх везе повеже звучник са мобилним телефоном, лаптопом, таблетима и другим уређајима. Угао постављања звучника дизајниран је у складу са ергономским стандардима. Штавише, звучник се може одвојити од стаклене основе, што кориснику омогућава да га поново напуни.

Осветљење Бицикла

Safira Griplight

Осветљење Бицикла САФИРА је инспирисана намером да реши неуредне додатке на управљачу за савремене бициклисте. Интегрисањем предње лампе и показивача правца у дизајн приањања сјајно се постиже циљ. Такође искоришћавањем простора шупље управљачке као кабине за батерије максимално се повећава капацитет електричне енергије. Захваљујући комбинацији хватања, светла бицикла, показивача правца и кабине управљача, САФИРА постаје најкомпактнији и најрелевантнији моћан систем осветљења бицикла.