Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бочни Сто

una

Бочни Сто бешавна интеграција је суштина унапред таблице. три јаворова облика спајају се да би испунила каљену површину стакла. производ интензивног разматрања материјала и њихових могућности, чврст и истовремено прозрачан по изгледу и невероватно лаган, не појављује се као отеловљење равнотеже и грациозности.

Комода

shark-commode

Комода Комода сједињена с отвореном полицом, што даје осећај покрета, а два дела чине стабилнијом. Употреба различитих површина и различитих боја омогућава стварање различитих расположења и може се инсталирати у различите ентеријере. Затворена комода и отворена полица даје илузију живог бића.

Сто

Minimum

Сто Веома лаган и једноставан у производњи и транспорту. Веома је функционалан дизајн, мада је споља веома лаган и јединствен. Ова јединица је у потпуности растављајућа јединица, која се може раставити и саставити на било ком месту. Дужина се може комбиновати, јер то могу бити дрвене металне ноге, састављене преко металних конектора. Облик и боја ногу могу се изменити према захтевима.

Ормар

Deco

Ормар Један ормар висио је над другим. Веома јединствен дизајн, који омогућава да намештај не попуни простор, јер кутије не стоје на поду, већ су обешене. Врло је погодан за употребу, јер су кутије подељене по групама и на овај начин ће бити веома згодан за корисника. Различита боја материјала је доступна.

Комода

dog-commode

Комода Ова комода споља је слична псу. Веома је радостан, али истовремено веома функционалан. Тринаест кутија различите величине смештено је унутар ове комоде. Ова комода се састоји од три појединачна дела, који су повезани заједно да би створили јединствену ствар. Оригиналне ноге дају илузију стојећег пса.

Крстарење Јахтом

WAVE CATAMARAN

Крстарење Јахтом Размишљајући о мору као о свету у непрекидном покрету, узели смо „талас“ као његов симбол. Полазећи од ове идеје, моделирали смо линије трупа који су, чини се, сломили се да би се правили. Други елемент у основи пројектне идеје је концепт животног простора који смо желели нацртати на својеврсни континуитет између ентеријера и екстеријера. Кроз велике стаклене прозоре добијамо приказ од скоро 360 степени, што омогућава визуелни континуитет споља. Не само да се кроз велика стаклена врата отворен живот изнутра пројицира у спољашње просторе. Арцх. Висинтин / Арцх. Фоитик