Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Агенција За Некретнине

The Ribbon

Агенција За Некретнине Као што је "Плес траке", са отвореном просторном скалом, свеукупни простор је бел, користе концепт постављања намештаја, обликују однос који повезује са простором, а посебно је однос између зида и ормарића, интегрисање сто са стропом и земљом, намјерно избити пресјек неправилне геометрије, не само да прекривају превелику количину оштећења снопа, већ показују и савремени стварни концепт, показујући апстрактну идеју врпце у облику кривуље кроз одраз свјетлости.

Центар За Продају Некретнина

MIX C SALES CENTRE

Центар За Продају Некретнина То је центар за продају некретнина. Оригинални архитектонски облик је стаклена квадратна кутија. Комплетни дизајн ентеријера може се видети са спољашње стране зграде, а дизајн ентеријера у потпуности се одражава висином зграде. Постоје четири функционална подручја, подручје мултимедијалног приказа, подручје приказа модела, софа за преговарање и подручје приказа материјала. Четири функционална подручја изгледају распршено и изоловано. Тако смо применили врпцу за повезивање целог простора како бисмо постигли два дизајнерска концепта: 1. повезивање функционалних подручја 2. Формирање надморске висине зграде.

Пословна Зграда

FLOW LINE

Пословна Зграда Простор на лицу места је неправилан и закривљен због спољног зида зграде. Отуда дизајнер примењује концепт линија протока у овом случају са надом да ће створити осећај протока и коначно претворити у проточне линије. Прво смо срушили спољни зид поред јавног коридора и применили три функционална подручја. Користили смо проточну линију за циркулацију трију подручја, а линија протока је и улаз споља. Компанија је подељена у пет одељења, а ми користимо пет линија за њихово представљање.

Изложба Дизајна / Продаје

dieForm

Изложба Дизајна / Продаје И дизајн и нови оперативни концепт чине изложбу „диеФорм“ тако иновативном. Сви производи виртуелног излога физички су изложени. Посетиоци нису ометани од производа ни рекламним ни продајним особљем. Додатне информације о сваком производу могу се наћи на мултимедијалним екранима или преко КР кода у виртуелном салону (апликација и веб локација), где се производи могу наручити и на лицу места. Концепт омогућава да се представи узбудљива понуда производа истовремено наглашавајући производ, а не бренд.

Дизајн Штанда Глобалног Сајма За Тоиота

The Wave

Дизајн Штанда Глобалног Сајма За Тоиота Инспириран јапанским принципом "активне смирености", дизајн комбинира рационалне и емоционалне елементе у једну цјелину. Архитектура споља изгледа минималистички и смирено. Ипак можете осећати огромну силу која зрачи из њега. Под њеном чаролијом радознало клизиш у унутрашњост. Једном унутра, нађете се у изненађујућем окружењу препуном енергије и испуњених великим медијским зидовима који приказују енергичне, апстрактне анимације. На овај начин штанд постаје посетиоцима незабораван доживљај. Концепт приказује асиметричну равнотежу коју налазимо у природи и у срцу јапанске естетике.

Продавница

Family Center

Продавница Постоји неколико разлога због којих сам заградио дугачки (30 метара) предњи зид. Прво, било је то што је надморска висина постојеће зграде била заиста непријатна, и нисам имао дозволу да је додирнем! Друго, затварајући предњу фасаду, стекао сам унутра 30 метара зида. Према мојој дневној студији опсервационе статистике, већина купаца одлучила је да уђе у продавницу само из радозналости и да види шта се догађа иза ове фасаде Радознали облици.