Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Свлачионица

Sopron Basket

Свлачионица Сопрон Баскет је професионална женска кошаркашка екипа са седиштем у Сопрону, Мађарска. Будући да су један од најуспешнијих мађарских тимова са 12 пехара државног првака и постигли друго место у Евролиги, управа клуба одлучила је да уложи у нови свлачионица како би имао прилично престижан објекат по имену клуба, који одговара играчевим потребама боље, мотивисати их и промовисати њихово јединство.

Архитектура Са Мешовитом Употребом

Shan Shui Plaza

Архитектура Са Мешовитом Употребом Смештен у историјском граду Сијану, између пословног центра и реке ТаоХуаТан, пројекат има за циљ не само да повеже прошлост и садашњост, већ и урбану и природу. Инспирисан пролећном кинеском причом о цвету брескве, пројекат нуди парадисијанско место за живот и рад пружајући блиску везу са природом. У кинеској култури, филозофија планинских вода (Схан Схуи) има суштинско значење односа између човека и природе, тако што искориштавајући водени пејзаж локације, пројекат нуди просторе који одражавају филозофију Шан Шуја у граду.

Болница

Warm Transparency

Болница Уобичајено, болница обично представља простор који има лошу природну боју или материјал због вештачког структурног материјала за побољшање функционалности и ефикасности. Стога пацијенти осећају да се издвајају од свог свакодневног живота. Треба узети у обзир угодно окружење у којем пацијенти могу провести и ослобођени стреса. ТСЦ архитекти пружају отворен, удобан простор постављањем отвореног плафонског простора у облику слова Л и великих стреха користећи много дрвног материјала. Топла транспарентност ове архитектуре повезује људе и медицинске услуге.

Стамбена Кућа

Slabs House

Стамбена Кућа Кућа плоча била је дизајнирана за склапање грађевинских материјала, комбинујући дрво, бетон и челик. Дизајн је истовремено хипер модеран, а опет дискретан. Огромни прозори су непосредна жаришна тачка, али заштићени су од временских услова и погледа на улицу бетонским плочама. Вртови имају велику некретнину у објекту, како на приземљу тако и на првом спрату, омогућавајући становницима да се осећају повезани са природом док комуницирају са имањем, стварајући јединствен проток док се креће од улаза у стамбене просторе.

Кућа

VH Green

Кућа Кућа је зелено проширена и у планарним и у стереоскопским размерама, што ствара добро окружење и за становнике и за град. У сунчаној азијској регији, Бреезе Солеил користећи ово зелено је врло ефикасан начин размишљања. Не може се добити само функција сунцобрана током лета, већ и заштита приватности, избегавање ефекта буке и ефекта хлађења аутоматским наводњавањем.

Црква

Mary Help of Christian Church

Црква С обзиром на ширење католичке заједнице и све већи број туриста на острву Самуи, Сураттхани. Екстеријер цркве хришћанске цркве Марије Помоћ дизајниран је у комбинованом облику руке која се моле, угаона крила и зраке Светог Духа. Унутрашњи простор, сигурност као у мајчиној материци. Коришћењем дуге и уске светлосне празнине и велике лагане изолационе конструкције, бетонско крило које пролази кроз свјетлосну празнину изграђено је да створи сенку која се стално мења с временом, а истовремено задржава комфорну унутрашњост. Смањите симболичну декорацију и употребу природног материјала као понизни душевни мир док молите.