Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање Сока

Pure

Паковање Сока Основа концепта Чисти сок је емоционалан елемент. Развијени концепт именовања и дизајна усмјерен је на осјећаје и осјећаје купца, они служе сврси да зауставе особу поред потребне полице и натерају је да је одабере из мноштва других марки. Паковање изражава ефекте воћних екстраката, шарене шаре директно исписане на стакленој бочици која подсећа по облику воћа. Визуелно наглашава слику природних производа.

Име пројекта : Pure, Име дизајнера : Azadeh Gholizadeh, Име клијента : Azadeh Gholizadeh.

Pure Паковање Сока

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.