Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

1x3

Столић За Кафу 1к3 је инспирисан испреплетаним загонеткама. То је обоје - комад намештаја и дирљив мозак. Сви делови остају заједно без икаквих учвршћења. Принцип спајања укључује само клизне покрете који дају врло брз поступак склапања и чине 1к3 погодним за честе измене места. Ниво тешкоће не зависи од спретности већ углавном од просторног вида. Упуте су дате у случају да кориснику треба помоћ. Назив - 1к3 је математички израз који представља логику дрвене конструкције - једна врста елемента, три дела.

Име пројекта : 1x3, Име дизајнера : Petar Zaharinov, Име клијента : PRAKTRIK.

1x3 Столић За Кафу

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.