Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Накит

Angels OR Demons

Накит Свакодневно смо сведоци непрестане борбе између добра и зла, таме и светлости, дана и ноћи, хаоса и реда, рата и мира, хероја и негативца. Без обзира на нашу религију или националност, испричана нам је прича о нашим сталним пратиоцима: анђео који сједи на нашем десном рамену и демон са леве стране, анђео нас убеди да чинимо добро и забележимо наша добра дела. Ђаво нас убеди. да радимо лоше и води евиденцију о нашим лошим делима. Анђео је метафора за наш "суперего", а ђаво представља "Ид" и сталну битку између свести и несвесног.

Име пројекта : Angels OR Demons, Име дизајнера : Samira Mazloom, Име клијента : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Накит

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.