Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Преносни Звучник

Ballo

Преносни Звучник Швајцарски студио за дизајн БЕРНХАРД | БУРКАРД је дизајнирао јединствен звучник за ОИО. Облик звучника је савршена сфера без стварног постоља. БАЛЛО звучник лежи, котрља се или виси за музичко искуство од 360 степени. Дизајн следи принципе минималистичког дизајна. Шарени појас спаја две хемисфере. Штити звучник и повећава тонове баса када лежите на површини. Звучник се испоручује са уграђеном пуњивом литијумском батеријом и компатибилан је са већином аудио уређаја. 3,5 мм прикључак је редован утикач за слушалице. БАЛЛО звучник доступан је у десет различитих боја.

Име пројекта : Ballo, Име дизајнера : Bernhard Burkard, Име клијента : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Преносни Звучник

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.