Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Огрлица

Sakura

Огрлица Огрлица је веома флексибилна и направљена од различитих комада који се лепе заједно заједно да би се лепо каскадирали на женском врату. Средишње цвеће на десној страни се окреће и постоји могућност да се леви краћи комад огрлице засебно користи као брош. Огрлица је веома лагана с обзиром на 3Д облик и сложеност дела. Укупна тежина за њега износи 362,50 грама и износи 18 карата, са 518,75 карата камена и дијаманата

Име пројекта : Sakura, Име дизајнера : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Име клијента : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Огрлица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.