Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Простор

Origami Ark

Изложбени Простор Оригами Арк или Сун Схов кожни павиљон је изложбени салон за производњу коже Сансхо у Химеји-у, у Јапану. Изазов је био створити простор способан да прикаже више од 3000 производа у веома суздржаној зони и натерати клијента да разуме огромну палету производа током посете изложбеном салону. Оригами Арк користи 83 мале јединице величине 1,5к1,5к2 м3, неправилно комбиноване да би створио велики тродимензионални лавиринт и пружио посетиоцу и доживљају сличне истраживању теретане у џунгли.

Име пројекта : Origami Ark, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : Sansho Co., Ltd..

Origami Ark Изложбени Простор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.