Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дрвени Е-Бицикл

wooden ebike

Дрвени Е-Бицикл Берлинска компанија Ацетеам креирала је први дрвени е-бицикл, задатак је био да га израде на начин који не штети околишу. Тражење компетентног партнера за сарадњу било је успешно са Факултетом за дрво науку и технологију Универзитета Еберсвалде за одрживи развој. Идеја Маттхиаса Брода постала је стварност, комбинујући ЦНЦ технологију и знање дрвног материјала, рођен је дрвени Е-бицикл.

Име пројекта : wooden ebike, Име дизајнера : Matthias Broda, Име клијента : aceteam Berlin.

wooden ebike Дрвени Е-Бицикл

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.