Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апотека

The Cutting Edge

Апотека Резни ивица је апотека за расподјелу која се односи на суседну Општу болницу Даиицхи у граду Химеји, у Јапану. У овој врсти апотека клијент нема директан приступ производима као у малопродајној врсти; радије ће лекове у дворишту припремити апотекар, након што предложи лекарски рецепт. Ова нова зграда дизајнирана је за промоцију имиџа болнице увођењем оштре слике високе технологије у складу са напредном медицинском технологијом. Резултат је бели минималистички, али потпуно функционалан простор.

Име пројекта : The Cutting Edge, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Апотека

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.