Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Флаша

Herbal Drink

Флаша Основа њиховог концепта је емоционални елемент. Развијени концепт именовања и дизајна усмјерен је на осјећаје и осјећаје купца, они служе сврси да зауставе особу поред потребне полице и натерају је да је одабере из мноштва других марки. Њихово паковање изражава ефекте екстраката плана, шарене шаре директно исписане на белој порцуланској бочици која подсећа у облику цвећа. Визуелно наглашава слику природног производа.

Име пројекта : Herbal Drink, Име дизајнера : Azadeh Gholizadeh, Име клијента : azadeh graphic design studio.

Herbal Drink Флаша

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.