Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Полице За Књиге

Amheba

Полице За Књиге Органска ормарица за књиге под називом Амхеба покреће алгоритам, који садржи променљиве параметре и скуп правила. Концепт тополошке оптимизације користи се за осветљавање конструкције. Захваљујући прецизној логици слагалице могуће је декомпонирати и пренети је било када. Једна особа може да се вози по комадима и састави 2,5 метра конструкцију. За реализацију је коришћена технологија дигиталне израде. Цео процес је контролисан само на рачунару. Техничка документација није била потребна. Подаци су послати на 3-осну ЦНЦ машину. Резултат целог процеса је лагана структура.

Име пројекта : Amheba, Име дизајнера : George Šmejkal, Име клијента : Parametr Studio.

Amheba Полице За Књиге

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.