Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Судопер

Thalia

Судопер Умиваоник који изгледа попут пупољка спремног за цвјетање и пуњење: толико цвјета да је начињен од вјештачког споја ариша и тиковине од пуног дрвета, есенције у горњем дијелу, а другог у доњем. Чврста и сигурна утакмица, која пружа посебан елегантан додир и живахност боја уз весело испреплетање зрна са увек различитим нијансама које производе јединствене умиваонике. Лепота овог објекта карактерише његова асиметрија и хармонија сусретом различитих облика и дрвене суштине.

Име пројекта : Thalia, Име дизајнера : Edoardo Petri, Име клијента : .

Thalia Судопер

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.