Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа За Колаче Од Вафла

Miyabi Monaka

Амбалажа За Колаче Од Вафла Ово је дизајн амбалаже за торте од вафла пуњене џемом од пасуља. Пакети су дизајнирани са мотивима татамија како би привукли јапанску собу. Такође су смислили и дизајн пакета у облику рукава поред пакета. То је омогућило (1) приказивање традиционалног камина, јединствене карактеристике чајне собе и (2) креирање чајних соба у 2-мат, 3-мат, 4,5-мат, 18-мат и разним другим величинама. Леђима паковања украшени су дизајни који нису мотив татамија, тако да се могу продавати засебно.

Име пројекта : Miyabi Monaka, Име дизајнера : Kazuaki Kawahara, Име клијента : Latona Marketing Inc..

Miyabi Monaka Амбалажа За Колаче Од Вафла

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.