Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Винил Плоча

Tropical Lighthouse

Винил Плоча Последњих 9 је музички блог без жанровских ограничења; његова карактеристика је прекривач облика и веза између визуелне компоненте и музике. Последњих 9 производи музичке компилације од којих свака садржи главну музичку тему одражену у визуелном концепту. Тропски светионик је 15. компилација серије. Пројекат је инспирисан звуцима тропске шуме, а главна инспирација је музика уметника и музичара Мтендере Мандова. Поклопац, промо видео и паковање винилних дискова дизајнирани су у оквиру овог пројекта.

Име пројекта : Tropical Lighthouse, Име дизајнера : Robert Bazaev, Име клијента : LAST 9.

Tropical Lighthouse Винил Плоча

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.