Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апликација За Гледање

TTMM for Fitbit

Апликација За Гледање ТТММ је колекција 21 сата лица намењена за Фитбит Верса и Фитбит Иониц паметне сатове. Лица сата имају подешавања компликација само једноставним додиром на екран. То их чини врло брзим и једноставним за прилагођавање боја, подешавања дизајна и компликација корисничким преференцијама. Инспирисана је филмовима попут Бладе Руннера и Твин Пеакс серије.

Име пројекта : TTMM for Fitbit, Име дизајнера : Albert Salamon, Име клијента : TTMM.

TTMM for Fitbit Апликација За Гледање

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.