Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Приватна Кућа

Bbq Area

Приватна Кућа Пројект површине ббк простора је који омогућава кување на отвореном и поновно спајање породице. У Чилеу се простор за ббк обично налази далеко од куће, али у овом пројекту је део куће која га обједињује с вртом, користећи велике светлуцаве преклопне прозоре који омогућавају да се чаролија простора у башти улије у кућу. Четири простора, природа, базен, трпезарија и кухиња, обједињени су у јединственом дизајну.

Име пројекта : Bbq Area, Име дизајнера : Karla Aliaga Mac Dermitt, Име клијента : karla Aliaga Mac Dermitt.

Bbq Area Приватна Кућа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.