Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продавница

Ilumel

Продавница После скоро четири деценије историје, продавница Илумел једна је од највећих и најпрестижнијих фирми у Доминиканској Републици на тржишту намештаја, осветљења и декорација. Најновија интервенција одговара на потребу проширења изложбених површина и дефиницију чистије и артикулисаније руте која омогућава уважавање различитих доступних колекција.

Име пројекта : Ilumel, Име дизајнера : Dante Luna, Име клијента : Ilumel.

Ilumel Продавница

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.