Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пословни Салон

Rublev

Пословни Салон Дизајн салона инспирисан је руским конструктивизмом, кулом Татлин и руском културом. Куле у облику синдиката користе се као приказивачи очију у дневном боравку, ради стварања различитих простора у простору за дневни боравак као одређене врсте зонирања. Због заобљених купола салон је удобан простор са различитим зонама укупног капацитета 460 седишта. Простор је предвиђен за различите врсте седења, за ручавање; рад; удобност и опуштање. Округле куполе од свјетла смјештене у таласасто обликованом плафону имају динамично освјетљење које се мијења током дана.

Име пројекта : Rublev, Име дизајнера : Hans Maréchal, Име клијента : Sheremetyevo VIP.

Rublev Пословни Салон

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.