Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Arch

Прстен Дизајнер добија инспирацију у облику лучних конструкција и дуге. Два мотива - облик лука и облик капи, комбиновани су да би створили јединствену тродимензионалну форму. Комбиновањем минималних линија и облика и коришћењем једноставних и уобичајених мотива, резултат је једноставан и елегантан прстен који је направљен одважно и разиграно пружајући простор за проток енергије и ритма. Из различитих углова облик прстена се мења - облик капље се посматра из предњег угла, облик лука се гледа из бочног угла, а крст се гледа из горњег угла. Ово пружа стимулацију за корисника.

Име пројекта : Arch, Име дизајнера : Yumiko Yoshikawa, Име клијента : Yumiko Yoshikawa.

Arch Прстен

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.