Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Свлачионица

Sopron Basket

Свлачионица Сопрон Баскет је професионална женска кошаркашка екипа са седиштем у Сопрону, Мађарска. Будући да су један од најуспешнијих мађарских тимова са 12 пехара државног првака и постигли друго место у Евролиги, управа клуба одлучила је да уложи у нови свлачионица како би имао прилично престижан објекат по имену клуба, који одговара играчевим потребама боље, мотивисати их и промовисати њихово јединство.

Име пројекта : Sopron Basket, Име дизајнера : IO line and round, Име клијента : IO line and round.

Sopron Basket Свлачионица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.