Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Седиште

Nippo Junction

Седиште Сједиште компаније Ниппо изграђено је на вишеслојном раскрижју урбане инфраструктуре, аутоцесте и парка. Ниппо је водећа компанија у цестоградњи. Они дефинирају Мицхи, што на јапанском значи "улица", као основу њиховог дизајнерског концепта "оно што повезује разне компоненте". Мицхи повезује зграду са урбаним контекстом и такође повезује поједине радне просторе једни с другима. Мицхи је унапређен како би створио креативне везе и остварио Јунцтион Плаце јединствено радно место које је могуће само овде у Ниппо-у.

Име пројекта : Nippo Junction, Име дизајнера : Takahiro Ichimaru,Tetsuya Tatenami, Име клијента : Nippo Corporation.

Nippo Junction Седиште

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.