Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитални Рецепти На Друштвеним Мрежама

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Дигитални Рецепти На Друштвеним Мрежама Унилевер Фоод Солутионс задао је резиденцијалној кухарици Хеиди Хецкманн (регионални кухар купац, Кејптаун) да створи 11 јединствених рецепата за мешавине зачина користећи Робертсонс спектар зачина. Као део кампање „Наше путовање, ваше откриће“ идеја је била да се створе јединствене слике и дизајни користећи ове састојке за забавну Фацебоок кампању. Сваке недеље уникатне зачинске мешавине Цхеф Хеиди објављивале су се као Фацебоок Цанвас постови обогаћени у медијима. Сваки од ових рецепата доступан је и за преузимање иПада на веб локацији УФС.цом.

Име пројекта : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Име дизајнера : Lize-Marie Swan, Име клијента : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Дигитални Рецепти На Друштвеним Мрежама

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.