Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Базени

Termalija Family Wellness

Базени Породични веллнесс Термалије последњи је у низу пројеката које је Енота изградила у Термама Олимиа у последњих петнаест година и закључила потпуну трансформацију бањског комплекса. Гледано из даљине, облик, боја и размера нове груписане структуре тетраедарских волумена представља наставак грозда околних сеоских зграда, визуелно се простирући у срцу комплекса. Нови кров делује као велика летња нијанса и не узурпира било који драгоцени спољашњи простор.

Име пројекта : Termalija Family Wellness, Име дизајнера : Enota, Име клијента : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Базени

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.