Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

SV Villa

Стамбена Кућа Претпоставка СВ Виле је да живи у граду који има привилегије сеоског окружења као и савременог дизајна. Локација, са неуспоредивим погледом на град Барселону, планину Монтјуиц и Средоземно море у позадини, ствара необичне услове осветљења. Кућа се фокусира на локалне материјале и традиционалне методе производње уз одржавање врло високог нивоа естетике. То је кућа која има осетљивост и поштовање према свом локалитету

Име пројекта : SV Villa, Име дизајнера : Jofre Roca Calaf, Име клијента : Jofre Roca Arquitectes.

SV Villa Стамбена Кућа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.