Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апарат За Гашење Пожара И Чекић За Евакуацију

FZ

Апарат За Гашење Пожара И Чекић За Евакуацију Заштитна опрема возила је неопходна. Апарат за гашење пожара и сигурносни чекићи, комбинација ова два могу побољшати ефикасност бекства особља у случају саобраћајне несреће. Простор за аутомобил је ограничен, тако да је овај уређај дизајниран да буде довољно мали. Може се поставити било где у приватном аутомобилу. Традиционални апарат за гашење пожара за возила је за једнократну употребу, а овај дизајн лако може заменити облогу. Удобније је руковање, корисницима је једноставно руковати.

Име пројекта : FZ, Име дизајнера : Tongxin Zhang, Име клијента : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Апарат За Гашење Пожара И Чекић За Евакуацију

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.