Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавна Област

Quadrant Arcade

Јавна Област Аркада пописана ИИ разредом, трансформисана је у примамљиво присуство улице тако што је поставила право светло на право место. Генерално, амбијентално осветљење се користи холистички, а његови ефекти су хијерархијски постављени да би се постигле варијације у узорку светлости које стварају интерес и промовишу повећану употребу простора. Стратешким уклапањем за дизајн и постављање привеска за динамичке карактеристике управљано је заједно са уметником тако да визуелни ефекти изгледају суптилније него претешки. Кад нестајање дневног светла, елегантна структура наглашена је ритмом електричног осветљења.

Име пројекта : Quadrant Arcade, Име дизајнера : Cehao Yu, Име клијента : AECOM.

Quadrant Arcade Јавна Област

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.