Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Концепт Лежаљки

Dhyan

Концепт Лежаљки Дихан дневни боравак комбинује модеран дизајн са традиционалним источњачким идејама и принципима унутрашњег мира повезујући се с природом. Користећи Лингам као инспирацију и Бодхи-дрво и јапанске вртове као основу на модулима концепта, Дхиан (санскрит: медитира) претвара источне филозофије у различите конфигурације, омогућавајући кориснику да одабере свој пут до зен / опуштања. Начин воденог рибњака окружује корисника водопадом и баром, док баштенски режим окружује корисника зеленилом. Стандардни режим садржи складишне просторе испод платформе која делује као полица.

Име пројекта : Dhyan, Име дизајнера : Sasank Gopinathan, Име клијента : Karimeen Inc..

Dhyan Концепт Лежаљки

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.