Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонска Колекција

Up

Купаонска Колекција Колекција купаоница горе, коју је дизајнирао Емануеле Пангрази, показује како једноставан концепт може донети иновацију. Иницијална идеја је побољшати удобност лагано нагињући седишту за санитарије. Ова идеја се претворила у главну тему дизајна и присутна је у свим елементима колекције. Главна тема и строги геометријски односи дају колекцији савремени стил у складу са европским укусом.

Столица

5x5

Столица Столица 5к5 је типичан дизајнерски пројекат где је ограничење препознато као изазов. Седиште и наслон столице израђени су од ксилита који је веома тешко обликовати. Ксилитх је сировина која се може наћи 300 метара испод земље и комбинује се са угљем. Тренутно се већина сировина баца. Са становишта животне средине, овај материјал ствара отпад на земљиној површини. Стога се идеја о дизајну столица чинила врло провокативном и изазовном.

Столице

Musketeers

Столице Једноставно. Елегантно. Функционални. Мушкетари су троножне столице израђене од прашкастог метала савијеног у облик са дрвеним ногама одрезаним ласером. Доказано је да је тронога база геометријски заправо стабилнија и има најмање шансе да се тргне него да има четири. С изванредном уравнотеженошћу и функционалношћу, елеганција мускетара у свом модеристичком изгледу чини га савршеним комадом у вашој соби. Сазнајте више: ввв.рацхелледагналан.цом

Подне Плочице

REVICOMFORT

Подне Плочице РЕВИЦОМФОРТ је под који се може уклонити и поново користити. Брзо и лако наношење. Спремни за употребу. Идеално за преуређивање. У једном производу обједињују се техничке карактеристике порцуланских плочица за цијело тијело, економске предности поједностављеног постављања које штеде вријеме, једноставност мобилности и поновне употребе у различитим просторима. РЕВИЦОМФОРТ се може направити у неколико колекција Ревигрес: различити ефекти, боје и површине.

Дифузор Ароме

Magic stone

Дифузор Ароме Магиц Стоне је много више од кућанских апарата, у стању је створити чаробну атмосферу. Његов облик је инспирисан природом, размишљајући о камену, изглађеном водом реке. Водени елемент симболично је представљен таласом који одваја горњи од доњег дела тела. Вода је кључни елемент овог производа који помоћу ултразвука распршује воду и мирисно уље, стварајући хладну пару. Мотив таласа служи за стварање атмосфере кроз ЛЕД светлост која несметано мења боје. Повлачењем поклопца активирате дугме за капацитет који контролише све функције.

Играчке

Minimals

Играчке Минимали су симпатична линија модуларних животиња које карактерише употреба примарне палете боја и геометријских облика. Назив потиче од речи "минимализам" и контракције "Мини-животиња". Свакако, они имају за циљ да разоткрију суштину играчке уклањањем свих небитних облика, карактеристика и концепата. Заједно стварају пантоне боја, животиња, одеће и архетипова, подстичући људе да одаберу лик са којим се идентификују.