Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колица Са Расхлађеним Сиром

Coq

Колица Са Расхлађеним Сиром Патрицк Сарран је креирао колица са сиром Цок 2012. године. Чудноћа овог ваљаног предмета побуди радозналост гостију, али немојте погрешити, ово је пре свега радни алат. То се постиже стилизованом лакираном буковом структуром, на коју је утиснут цилиндричан црвено лакирани плашт који се може објесити са стране како би се развио асортиман зрелих сирева. Користећи ручицу за померање колица, отварање кутије, извлачење плоче да направи простор за тањир, ротирање овог диска да би исецкало делове сира, конобар може тај процес развити у мали део перформанса.

Расхлађена Пустињска Колица

Sweet Kit

Расхлађена Пустињска Колица Ова мобилна витрина за послуживање десерта у ресторанима настала је 2016. године и последње је место у палети К. Дизајн Свеет-Кит испуњава захтеве за елеганцијом, окретношћу, волуменом и транспарентношћу. Механизам отварања заснован је на прстену који се окреће око диска од акрилног стакла. Два букована прстена су ротирајуће траке, као и ручке за отварање витрине и за померање колица по ресторану. Ове интегрисане функције помажу у постављању сцене за услугу и истичу приказане производе.

Услуга Топлог Пића Са Свежим Биљем

Herbal Tea Garden

Услуга Топлог Пића Са Свежим Биљем Патрицк Сарран створио је Хербал Теа Гарден као јединствен предмет за Ландмарк Мандарин Ориентал из Хонг Конга 2014. Менаџер угоститељства хтео је колица на којима би могао да обави церемонију чаја. Овај дизајн поново користи кодове које је Патрицк Сарран развио у својим колицима серије К, укључујући КЕЗА колица за сир и мултифункционална колица Км31, под утицајем кинеске пејзажне слике.

Колица За Шампањац

BOQ

Колица За Шампањац БОК је ледена колица за купање шампањца на пријемима. Израђен је од дрвета, метала, смоле и стакла. Кружна симетрија организује предмете и материјале као саставни део дизајна. Стандардне флауте су смештене у вентил, глава доле, под пладањ од беле смоле, заштићен од прашине и удараца. Композиција, готово цветна, позива госте да формирају круг да пробају драгоцени напитак. Пре свега, то је ефикасан прибор за конобара.

Вишеслојна Колица

Kali

Вишеслојна Колица Ова степеница је један од елемената дизајнерске серије К за бренд КУИСО. Израђен је од лепо израђеног масивног дрвета. Чврста и складна конструкција га чини идеалним за послуживање алкохола на ресторанском столу. Ради сигурности и елеганције услуге, чаше су обешене са јастука, боце су имобилизоване против клизног премаза, индустријски точкови имају глатко и тихо котрљање.

Мултифункционална Колица

Km31

Мултифункционална Колица Патрицк Сарран креирао је Км31 за велики спектар употребе ресторана. Главно ограничење била је мултифункционалност. Ова колица се могу користити појединачно за послуживање једног стола, или заједно са другима за шведски сто. Дизајнер је осмислио зглобни Крионов врх постављен на истој подлози на котачима коју је пројектовао за низ колица попут КЕЗА, а касније и Квин, Биљни чајни врт и Кали, заједно названи К серија. Крионова тврдоћа омогућила је одабир потпуног лаког завршетка, с чврстином потребном за луксузни објекат.