Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Drop

Столић За Кафу Испуст који пажљиво производе мајстори од дрвета и мермера; састоји се од лака на чврстом дрвету и мермеру. Специфична текстура мермера раздваја све производе једни од других. Свемирски делови стола за кафу помажу у организацији прибора за мале куће. Друго важно својство дизајна је лакоћа кретања коју пружају скривени точкићи који се налазе испод каросерије. Овај дизајн омогућава стварање различитих комбинација са мермерима и бојама.

Радни Сто

Timbiriche

Радни Сто Дизајн изгледа да одражава континуирано променљив живот савременог човека у поливалентном и инвентивном простору који са једном површином усклађеном одсуством или присуством комада дрвета који клизе, уклањају или постављају пружа безброј могућности за организовање предмета у радном простору, осигуравајући сталност у прилагођеним местима која одговарају потребама сваког тренутка. Дизајнери су инспирисани традиционалном тимбирицхе игром, проналазећи суштину у прилагођавању матрикса личних покретних тачака које пружају разигран простор радном месту.

Прилагодљиви Тепих

Jigzaw Stardust

Прилагодљиви Тепих Простирке су израђене од ромба и шестерокута, које се лако постављају једна поред друге са површином против клизања. Савршено за покривање пода, па чак и зидова за смањење узнемирујућих звукова. Комади се испоручују у две различите врсте. Светло ружичасти комади су ручно скупљени у НЗ вуну с извезеним линијама од банана влакана. Плави комади су штампани на вуни.

Електрична Гитара

Eagle

Електрична Гитара Еагле представља нови концепт електричне гитаре заснован на лаганом, футуристичком и скулптуралном дизајну, са новим дизајнерским језиком инспирисаним из Стреамлине и Органске филозофије дизајна. Облик и функција уједињени у целину која има уравнотежене пропорције, испреплетене количине и елегантне линије са осећајем протока и брзине. Вероватно једна од најлакших електричних гитара на стварном тржишту.

Висећа Светиљка

Space

Висећа Светиљка Дизајнер овог привеска инспирисао је елиптична и параболична орбита астероида. Јединствени облик лампе дефинисан је од анодизираних алуминијумских ступова који су прецизно распоређени у 3Д штампан прстен, који стварају савршену равнотежу. Нијанса бијелог стакла у средини усклађује се с половима и додаје јој софистицирани изглед. Неки кажу да лампица личи на анђела, други мисле да изгледа као грациозна птица.

Сет За Кухање У Ватри

Firo

Сет За Кухање У Ватри ФИРО је мултифункционални и преносиви сет за кување од 5 кг за сваку отворену ватру. Пећница садржи 4 саксије, причвршћене за уклањање на конструкцији шине с окретним потпором за одржавање нивоа хране. Тако се ФИРО лако и сигурно користи попут фиоке без просипања хране, док пећница лежи на пола пута у ватри. Саксије се користе за кухање и јело и њима се рукује алатком за јело који се причвршћује са сваке стране посуде како би их носио у џеповима за температурну изолацију док су врући. Такође укључује ћебе које је и торба у којој се налази сву корисну опрему.