Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларија

White Paper

Канцеларија Интеријер налик платну материјализује простор за креативни допринос дизајнера и ствара могућности за безброј изложби процеса дизајнирања. Како сваки пројекат напредује, зидови и плоче прекривају се истраживањем, дизајнерским скицама и презентацијама, бележећи развој сваког дизајна и постајући дневник дизајнера. Бели подови и месингана врата, који се јединствено и одважно користе за робусну свакодневну употребу, прикупљају отиске стопала и отиске прстију особља и клијената, сведочећи раст компаније.

Кафе

Aix Arome Cafe

Кафе Кафић је место где посетиоци осећају суживот са океанима. Огромна структура у облику јаја смјештена у средини простора истовремено функционише као каса и кафа. Иконичан изглед штанда инспирисан је тамним и тупим зрнима кафе. Два велика отвора на предњем делу са обе стране „великог зрна“ служе као добар извор вентилације и природне светлости. Кафић је пружио дугачки сто попут гомиле хоботница и мјехурића. Наизглед насумично висећи лустери подсећају на поглед риба на водену површину, сјајне мрене апсорбирају угодну сунчеву светлост са широког белог неба.

Изложба На Путевима

Boom

Изложба На Путевима Ово је изложбени дизајнерски пројекат модног бренда пута у Кини. Тема ове саобраћајне представе наглашава потенцијал младих да стилизирају сопствени имиџ и симболизује експлозивну буку коју је овај путни шоу направио у јавности. Облик цик-цак коришћен је као главни визуелни елемент, али са различитим конфигурацијама када се примењује у кабинама у различитим градовима. Све структуре изложбених кабина биле су „комплетно-делови“ префабриковани у фабрици и инсталирани на лицу места. Неки делови се могу поново употребити или поново конфигурирати како би се обликовао нови дизајн кабине за следеће заустављање презентације.

Продајни Уред

Chongqing Mountain and City Sales Office

Продајни Уред „Планина“ је главна тема овог продајног уреда, који је инспирисан географском позадином Цхонгкинга. Узорак сивих мермера на поду формира се у трокутастом облику; а на зидовима са карактеристичним зидовима и пријемним шалтерима неправилног облика има пуно необичних и оштрих углова и углова који демонстрирају концепт „планине“. Поред тога, степенице које повезују подове дизајниране су као пролаз кроз пећину. У међувремену, ЛЕД расвете су обешене са плафона, имитирајући призор кише у долини и представљају природан осећај, како би ублажили цео утисак.

Коктел Бар

Gamsei

Коктел Бар Када се Гамсеи отворио 2013. године, хипер-локализам је уведен у област праксе која је до тада била углавном ограничена на сцену са храном. У Гамсеи састојци за коктеле дивљачки се хране или их узгајају локални артешки фармери. Унутрашњост бара јасан је наставак те филозофије. Баш попут коктела, Буеро Вагнер је набављао све материјале локално и радио у уској сарадњи са локалним произвођачима на производњи прилагођених рјешења. Гамсеи је потпуно интегрисани концепт који догађај испијања коктела претвара у ново искуство.

Концепт Корпоративне Архитектуре

ajando Next Level C R M

Концепт Корпоративне Архитектуре Концепт ајандо Лофт: Информације су грађевински материјал нашег универзума. Врло необично поткровље створено је у лучкој четврти Маннхеим, у Немачкој. Комплетан ајандо тим ће живети и радити тамо почевши од јануара 2013. Архитекта Петер Стасек и канцеларија архитектуре лофтверк смештене у Карлсрухеу стоје иза концепта корпоративне архитектуре поткровља. Била је инспирисана квантном физиком Вхеелера, архитектуром Јосефа М. Хоффманна и, наравно, информатичком експертизом ајандоа: "Информације чине круг света". Текст слободне новинарке Илоне Коглин