Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавни Уметнички Простор

Dachuan Lane Art Installation

Јавни Уметнички Простор Дацхуан трака Цхенгдуа, западна обала реке Јињианг, је историјска улица која повезује рушевине зида Цхенгду Еаст Гате Цити. У пројекту је лук Дацхуан Лане-а у историји обновљен старим путем у првобитној улици, а причу о овој улици испричала је улична уметничка инсталација. Интервенција уметничке инсталације својеврсни је медиј за наставак и пренос прича. Он не само да репродукује трагове историјских улица и стаза које су срушене, већ пружа и својеврсну температуру урбаног памћења за нове улице и стазе.

Визуелна Комуникација

Plates

Визуелна Комуникација Како би демонстрирали различита одељења хардверске продавнице, Дидик Пицтурес је дошао на идеју да их представи као неколико тањира са различитим хардверским предметима на врху, сервиране у ресторанском маниру. Бијела позадина и бијело посуђе помажу у наглашавању послужених предмета и олакшавају посјетиоцима продавнице проналазак одређеног одјела. Слике су такође коришћене на билбордима и плакатима димензија 6к3 метра у јавном превозу широм Естоније. Бела позадина и једноставан састав омогућавају да ову огласну поруку опази чак и особа у пролазу аутомобилом.

Скулптура

Iceberg

Скулптура Ицебергс су унутрашње скулптуре. Спајањем планина могуће је изградити планинске низове, менталне пејзаже од стакла. Површина сваког предмета од рециклираног стакла је јединствена. Дакле, сваки објекат има јединствен карактер, душу. Скулптуре су ручно обликоване, потписане и нумерисане у Финској. Главна филозофија иза ледених скулптура је одражавање климатских промена. Стога је коришћени материјал рециклирано стакло.

Апликација За Гледање

TTMM for Pebble

Апликација За Гледање ТТММ је колекција 130 гледаних плоча намењена за Пеббле 2 паметни сат. Специфични модели приказују време и датум, недељу дана, кораке, време активности, удаљеност, температуру и стање батерије или Блуетоотх. Корисник може прилагодити врсту информација и видети додатне податке након протресења. ТТММ Сатови су једноставни, минимални, естетског дизајна. То је комбинација цифара и апстрактних инфо-графика савршених за доба робота.

Апликација За Гледање

TTMM for Fitbit

Апликација За Гледање ТТММ је колекција 21 сата лица намењена за Фитбит Верса и Фитбит Иониц паметне сатове. Лица сата имају подешавања компликација само једноставним додиром на екран. То их чини врло брзим и једноставним за прилагођавање боја, подешавања дизајна и компликација корисничким преференцијама. Инспирисана је филмовима попут Бладе Руннера и Твин Пеакс серије.

Апликације За Часовнике

TTMM

Апликације За Часовнике ТТММ је колекција сатова за паметне сатове Пеббле Тиме и Пеббле Тиме Роунд. Овде ћете пронаћи две апликације (и за Андроид и иОС платформу) са 50 и 18 модела у преко 600 варијација боја. ТТММ је једноставна, минимална и естетска комбинација цифара и апстрактних инфографика. Сада можете одабрати свој временски стил кад год желите.